Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Сформира се Гражданс...
Сформира се Гражданска инициатива в подкрепа на Референдума и Слави Трифонов

Сформира се Гражданска инициатива в подкрепа на Референдума и Слави Трифонов  ПРИЗИВ

 

Гражданска инициатива ,,ЗА" изпълнение от Народното събрание решенията на народа от референдум 2016 г.  „ЗА Слави! ЗА промяната!“

Измина една година откакто Националният референдум, иницииран от Слави Трифонов бе отхвърлен на 15 юни 2017 г. от българските депутати. Ние, като граждани на България не може да останем безучастни и да гледаме бездейно как шепа политически креатури се гаврят с волята на хората и съсипват нашата Родина вече 28 години.

Ето защо, водени от желанието си за промяна и безусловно изпълнение волята от референдума на близо 3 млн. българи, ние - Кристиян Кръстевски, (Кюстендил), Стефан Минчев, (Габрово), Росен Минчев, (Русе), Борис Гошев, (Благоевград), Атанас Киряков, (Пловдив) решихме да се обединим и да положим максимално усилия, за да разпространим идеята за Национална подписка, стартирала от Благоевград.

ПОДПИСКАТА Е "ЗА" И В "ПОДКРЕПА" НА:

1. Изпълнение от Народното събрание на трите искания на народа от Национален референдум 2016 г.

- Подкрепяте ли народните представители да се избират с мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура?

- Подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и референдумите?

- Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?

2. ЗА Слави Трифонов

3. ЗА промяната в България

Убедени сме, че така както мнозинството български граждани се обединиха около идеята на референдума и каузата на Слави Трифонов, така и днес хората ще ни подкрепят и ще съберем хиляди гневни подписа от цялата страна, които ще внесем в Народното Събрание.

Подписката е гражданска инициатива и не е обвързана политически, нито подкрепя никоя политическа партия!

Времето за чакане свърши! Единни сме силни! Настъпи времето да действаме.

 

Източник:https://www.facebook.com/


68177