Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Щастливо женен милио...
Щастливо женен милионер се оказа най-големият рогоносец в света

Щастливо женен милионер се оказа най-големият рогоносец в светаМилионерът и съосновател на MoneySupermarket.com Ричард Мейсън открил при рутинен лекарски преглед, че нито един от трите му синове, които отглеждал вече 23 години със съпругата си, не е негов. Оказало се, че е стерилен и то още от раждането си. Ричард Мейсън разбрал за всичко това през 2016 г., което предизвикало истински хаос в семейството. Той спрял да си говори със синовете си, но те никога няма да спрат да го приемат като баща. В момента, в който едно от момчетата разбрало истината, се свързало с MailOnline, за да разкаже.

Мейсън обожавал трите си момчета, две от които - близнаци. При преглед в болницата лекарите му съобщили, че има циститна фиброза - болест, която води до безплодие при мъжете. Без да отлага, той подложил всичките си деца на ДНК тест. Лабораторните резултати потвърдили най-големите му страхове - нито един от синовете му не бил негов. Жена му десетки години лъгала цялото семейство, че децата са от Мейсън, като през това време тя е имала афера със свой колега. Майката все пак твърди, че винаги е използвала контрацептивни средства.

Цялата история се усложнява още повече от факта, че Мейсън се развел преди години с жена си. Съпругата му Кейт тогава си тръгнала със солидна сума за издръжка на трите деца. Сега бизнесменът си иска обратно парите и настоява да му бъдат изплатени 250 хиляди лири. Заради скандалите за пари сега и две от момчетата отказали да говорят с него. По думите на Мейсън сега животът му е разбит. Бившата му съпруга признала, че го е мамила през цялото време.

"Сега не знам на какво да вярвам и на какво не, имам чувството, че съм в матрицата", отчаяно признава той.

 

Източник: https://m.fakti.bg/


86510