Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Щерката на Стоянка М...
Щерката на Стоянка Мутафова плени сърцето на заможен ерген от САЩ, богаташът напира да се жени

Щерката на Стоянка Мутафова плени сърцето на заможен ерген от САЩ, богаташът напира да се жениДъщерята на Стоянка Мутафова получи изненадващо предложение за брак навръх рождения си ден. Мария Грубешлиева прие честитки за рождения си ден на 1 април, а най-приятното обаждане се оказа от нейния брат Божил, който от години живее в Ню Йорк. Двамата са брат и сестра по бащина линия. След като й отправил най-искрените си пожелания по случай празника, той я изненадал с много интересно предложение – да замине и да се ожени в Америка.

Наш репортер научи, че много близък приятел на Божил, 60-годишен ерген и финансово подсигурен, е видял снимки на Муки в личния албум на брат й. От приказка на приказка станало ясно, че наследничката на Мутафова е мома и няма мъж до себе си. Американецът настоял пред приятеля си да й се обади и да я покани на гости да се запознаят. Бил готов веднага да заживее с нея, дори да мине под венчило.

Муки била приятно изненадана от внезапната покана и бързо поискала от брат си да й прати снимка на въпросния ухажор. Нейни близки издадоха, че тя също се прехласнала по външността на мъжа, който също като нея полагал грижи за външния си вид, изглеждал с 15 години по-млад.

Актрисата Мария Грубешлиева има зад гърба си провален брак с гръка Никос. Тогава предпочете да се върне в България и да се грижи за майка си, вместо да свие семейно гнездо.

Сега Муки отново обмисля предложението. Много й се иска да отиде на гости на брат си и там да се види с кандидат-жениха си. 96-годишната Стоянка Мутафова обаче има нужда от грижите на дъщеря си, което на този етап възпира Муки да се качи на самолета и да отпраши далече от родината си, където се чувства недооценена като актриса.

Още като дете е била в сянката на баба си по бащина линия – известната поетеса Мария Грубешлиева. След това цял живот живее в сравнения с майка си – голямата актриса Стоянка Мутафова, която и до днес не спира да играе в представления, а хората я обожават и салоните на театрите са винаги препълнени.

 

Източник:https://www.blitz.bg/