Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Сидеров почна да се прави на опозиционер!

Сидеров почна да се прави на опозиционер!В неговата телевизия Алфа Волен Сидеров в момента лее сълзи – какъв патриот е, как обича Русия, как мрази САЩ и НАТО…И се мъчи да изтрие впечатлението за лакей на Борисов цели две години. Защо това не го каза, когато беше председател на Обединени патриоти?

Точно тогава поддържаното от него правителство прие Стратегия, в която посочва, че главен враг е Русия. Точно през тези две години той се прегръщаше с Борисов и величаеше какъв политик е Цветанов. Защото му се услаждаше да е на трапезата на властта. Защо тогава не реагира, а беше един послушен пудел в краката на Борисов? Точно той му заби ножа и с неговото съгласие го изхвърлиха от парламентарната група, а по-сетне и от парламента.

Сидеров хлъцна, че няма обсъждане на неговата оставка, очакваше ,че ГЕРБ ще го моли да остане в парламента. А го изхвърлиха като празна кутия с цигари. Сега лее сълзи как създал обединението на патриотите – да, бил е инициатор, защото съзнаваше, че сам няма да влезе в парламента. Видяхте му постижението като кандидат за кмет на София – 1,8 процента.

Сидеров прави отчаяни опити да си претапицира мизерното поведение във властта, ала – късно е чадо, резето падна! И той последва славното затриване на Яне Янев.

Автор: Стефан Северин

 

 

Снимка на Стефан Северин.

 

Източник: https://svobodnoslovo.eu/


118000