Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Синдикални и работод...
Синдикални и работодателски лидери обират точките в класацията на най-неадекватните коментатори срещу протестите и протестиращите! (ОБНОВЕН)

Синдикални и работодателски лидери обират точките в класацията на най-неадекватните коментатори срещу протестите и протестиращите! (ОБНОВЕН)Позиция на Петър Митов - студент богослов, гр. Пловдив 

Много помия, дезинформация и лъжи се изляха върху протестиращите, които излязоха на улиците да подкрепят майките на деца с увреждания, които категорично отказаха да се примирят също, че ще плащат непосилно високи цени на горивата, ще плащат по-високи данъци! Ще търпят униженията и лишенията. Граждани, които очевидно са готови да кажат „СТОП“ на мизерията, които заявиха открито, че живеят зле и че нещо следва да се промени!

Помията се изля от всякакви експерти, журналисти, разбирачи, които в услуга на властта застават срещу народа си! Помията се изля и от управляващите - от вече бивши вицепремиери, министри, депутати! Всякакви доводи бяха ползвани срещу протестиращите! Били от определени партии, били платени, били лумпени, нямали общи искания, имали организация и т.н.

•  Синдикални и работодателски лидери обаче, обират точките в класацията на най-неадекватните коментатори срещу протестите и протестиращите!

Протестиращите пречели на икономиката и нямали автентична гражданска енергия:

-  „Протестите са недопустими, трябва да спрат, за да не пречат на икономиката“, заяви в сряда председателят на КРИБ Кирил Домусчиев, който участва в среща на премиера със синдикатите и работодателите.

-  „Протестите в страната са повече привидност, а не носят автентична гражданска енергия“, коментира президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов. Той допълни, че недоволството на протестиращите е формулирано с твърде широки искания.

 

1. Кирил Домусчиев, в качеството му на председател на КРИБ не е безполезен, той е вреден! Вреден е за държавата и обществото, ако се чудите! За своите, може и да е полезен! Какви ли са функциите на председателя на конфедерацията работодателските организации!?!

Надменното му поведение и отношение към гражданите, демонстрациите на близост до властта, защитническото поведение към Валери Симеонов! Какво е това?

Това е поредният пример за невеж, неморален и ниско интелигентен представител на човешкия род, който има власт!

Това очевидно не е работодател, а… РОБОВЛАДЕЛЕЦ! Това е човек, който предпочита да плаща на чуждестранни работници, защото ще му е евтино! Вместо работодателите да подпомагат образованието и науката, за собствените си кадри, както е в нормалните държави, тук те допринасят за геноцида на нацията, понеже им е по-изгодно!

Разбира се, че такъв човек ще е срещу протестите и протестиращите! Не може „дребните човечета“ от народа да искат - да искат условия на труд, заплати, осигуровки, сигурност! Не! Не може! Те „пречат на икономиката“!

 

2. Димитър Манолов, веднъж му се размина народния гняв! Тогава той се изпусна и се навика на майките на деца с увреждания да спрат и да приберат "тия нещастни деца" по улиците. 

Обаче, Манолов се успокои и продължава да сипе помия срещу българските граждани, чиито интереси трябва да защитава! Понеже не е политик, му се размина, но да не си въобразява, че ще е за дълго!

Съвсем угодната на властта теза, че протестите в страната са повече привидност е срам за българския синдикализъм!

Хората се вдигат на бунт заради условията на живот, а правителствените синдикати ги наричат привидност! И вместо да са с народа, срещу властта, те са с властта срещу народа! И то отдавна

ДА! Домусчиев и Манолов, вие обирате точките в класацията на най-неадекватните коментатори срещу протестите и протестиращите! Но обирате точките и в класацията на най-неадекватните сред синдикати и работодатели! Срам!

 

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

 

Image result for Домусчиев и Димитър Манолов.Image result for Димитър Манолов.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Време е да изхвърлим боклука! Да не забравим и Киро >> Домусчиев: Протестите са недопустими, трябва да спрат, за да не пречат на икономиката

Синдикален позор >> Протестите не носят автентична гражданска енергия, твърди Димитър Манолов от Подкрепа

Ето я кочината на Домусчиев, който „чисти“ боклука на Варна срещу десетки милиона лева!

В държавата – кочина финансовият министър живее в имот на Домусчиев безвъзмездно! КОНПИ и спец. прокуратура за такова безочие няма!

Грабеж* >> Синдикати и работодатели дадоха благословия за вдигане на данъците

Бизнесът се ядоса на управляващите за тайни преговори със синдикатите

Майките на деца с увреждания обмислят дело срещу Димитър Манолов

Неприемливо!* >> Синдикалист навика майки да спрат с "тия нещастни деца" по улиците, после се извини
82143