Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Синоптичката на БНТ ...
Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова смля Борисов за страха му от служебен кабинет

Синоптичката на БНТ Ева Кикерезова смля Борисов за страха му от служебен кабинетПостът ѝ отприщи лавина от коментари.


Сред първите недоволни е говорителят на ГЕРБ Никола Николов: "Че като го сформира какво ще стане? И кой го тресе страх?", контрира под поста пиарът на Борисов.


"Изключително ми е неудобно да споря с теб, Никола, защото ти твоята работа я вършиш перфектно. Със Севи сте еталон за това как предимно с вашите усилия тази партия се задържа 12 години (ако не греша) на власт. Възхищавам ви се от цялото ми сърце и чистосърдечно винаги съм се изказвала с най-добрите думи за вас, защото някой ден трябва да ви изучават в учебниците. Обаче Борисов не мога да го дишам, заради простащината, която лъха от него и маниера му на управление.", отвръща Ева.


Появяват се много коментари в подкрепа на Кикерезова. Говорителят на ГЕРБ усърдно брани управлението на Борисов:

 

Кикерезова споделя публично и нещо много притеснително: "Майка ми я тормозят ежедневно в работата, заради мен (работи в общината), но не се оплаквам или озлобявам допълнително :)) .......


Тя прави и прогноза: "В момента предвид че Нинова потвърди, че няма да подкрепят кабинет на Тиквун, остава варианта БСП да вземат мандата, а Тиквата да им подкрепи кабинета заедно с турците... Иначе Радев изобщо няма да си връща за ония мутри, които му се изтресоха да тършуват в президентството"

 

 

Източник: https://frognews.bg/


ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Безстрашен >> Борисов се отказа да е депутат, не му трябвал имунитет

Боко хукна пак, щото "Всичко това го правим в името на Господа"

Бойко Борисов обяви, че се отказва да е депутат

 

 

 

 


148158