Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Скандал - Борисов от...
Скандал - Борисов отказва срещата с македонския президент!

Скандал - Борисов отказва срещата с македонския президент!Премиерът Бойко Борисов отказва срещата си с македонския президент Георге Иванов, която е планирана за утре сутрин. Това научи ексклузивно "24 часа" от сигурни източници. Държавният глава на Македония е вече у нас и след малко ще бъде приет от колегата си Румен Радев. Срещата на Иванов с Борисов е част от официалната програма на неговата визита.

Премиерът Борисов е разпоредил на външния министър Екатерина Захариева също да не приема македонския президент, твърдят още източниците на "24 часа". Причината да отказа на двете срещи е абсолютно арогантното поведение на Георге Иванов вчера по отношение на постигнатото споразумение за името в спора между Гърция и Македония.

Скандалът е изключително мащабен, споделят осведомени. Не само Атина - абсолютно всички в ЕС са разочаровани от поведението на македонския президент и оценяват действията и изявленията му като много лош начин да се саботира процесът по постигане на споразумение и процеса на евроатлантическа интеграция на Скопие.

 

Източник:https://www.24chasa.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Бойко и Папата – интимно

Градоносни облаци на главата на Светиня Му

Господин Лъжа – май е новото име на шефа на лошия човешки материал

С аромат на избори и идваща промяна

Време е за оставка, г-н премиер!

Една година на кабинета "Борисов 3" с лайтмотив "Европредседателство"

Смешният плач и крокодилските сълзи на един премиер!