Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Скандално!* >> Защо ...
Скандално!* >> Защо предаването на Милен Цветков бе свалено снощи?

Скандално!* >> Защо предаването на Милен Цветков бе свалено снощи?В понеделник, когато трябваше да се обсъжда "гръцкия остров" на Борисов, излъчиха повторение на старо предаване

В понеделник вечер в "Часът на Милен Цветков" беше излъчено повторение на старо предаване. Това предизвика зрителски коментари и въпроси дали става дума за цензура.

Сред предварително анонсираните теми на фейсбук страницата на предаването с начален час полунощ беше обявена и: "Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?"

В неделя от Брюксел Бойко Борисов специално отдели време, за да опровергае появили се информации, че според гръцки медии си е купил гръцки остров. Подобни твърдения се появиха в жълти медии. В гръцки издания обаче такава информация липсва.

„Гръмнали гръцките медии, че съм си купил остров в Гърция... Просто нещастни, долни лъжци жълти – каза буквално премиерът. - Мръсници! 100 души да му повярват това... Ни имам гръцка преса, ни остров, ни гявол, ни... Лъжа! Лъжа след лъжа!“, не скри яда си Борисов.

Предаването е било заснето и готово за излъчване. По темата за "острова" на Борисов са гостували гръцки бизнесмен и адвокат, научи "Клуб Z" от източници от телевизията. Водещият Милен Цветков каза, че не иска да коментира. Той не е получил обяснение защо е свалено предаването, в момента екипът работи и подготвя следващото. Нова тв потвърди, че в понеделник в "Часът на Милен Цветков" е било излъчено повторение на предишно предаване. Очаква се официална позиция на телевизията. Междувременно две от най-популярните репортерки на Нова тв - Калина Влайкова и Мария Милкова, напускат телевизията. Това обаче няма връзка с предаването на Милен Цветков.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://clubz.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Властта се опитва да забрави и „погребе“ Слави Трифонов, заедно с мечтите и надеждите на милиони българи!

Прасето, което подуши гербера

Войната на бТВ срещу 3 млн. българи и Слави Трифонов

Платената журналистика, назад!

Когато телевизията спря заради Слави Трифонов 

Страх и цензура са обзели българските медии!

Свободата на словото или доколко свободно е нашето слово67391