Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Скандално! Обявеното...
Скандално! Обявеното „златно съкровище“ от „спец. Гешев“ 6 месеца се мотае в интернет, не го купуват, защото знаят, че е менте!

Скандално! Обявеното „златно съкровище“ от „спец. Гешев“ 6 месеца се мотае в интернет, не го купуват, защото знаят, че е менте!Вижте тези две снимки! Те НЕ СА предоставени от великите „спец.гешевци“ – прокуратура, гдбоп, или от която и да е служба – корифей, като данс, които ореваха пиарно орталъка, че са заловили „златно съкровище“ от „4 век преди Христа“ на стойност „2 милиона евро“.

Тези снимки, с които разполага АФЕРА, ОБИКАЛЯТ ИНТЕРНЕТ ПОНЕ ОТ ПРЕДИ ШЕСТ МЕСЕЦА!!!

И С ТЯХ СЕ ТЪРСИ КУПУВАЧ, ОБАЧЕ ПОНЕ ОТ ШЕСТ МЕСЕЦА НАСАМ, ТАКЪВ КУПУВАЧ НЯМА, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПОЗНАВАЧИ, ЗНАЯТ И РАЗБИРАТ, ЧЕ ТОВА Е МЕНТЕ!

"ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ" ДАНС 

"ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ" ДАНС

 

Само нашите „спец. гешевци“ решиха, че са заковали „златно“ „автентично“ „съкровище“!

Забележете как е снимано – върху разровена пръст, уж да изглежда „автентично“. Купувачи обаче така и не са се намерили. Но балъци „спец.гешевци“ – бол.

АФЕРА разкри и че 100 % НИКОЙ НЕ Е ИЗСЛЕДВАЛ АВТЕНТИЧНОСТТА НА „НАХОДКИТЕ“, КОИТО ДНЕС „СПЕЦ.ГЕШЕВЦИ“ ПРЕДСТАВИХА КАТО „ЗЛАТНО СЪКРОВИЩЕ“, КОЕТО БИЛИ ЗАЛОВИЛИ.

И което в крайна сметка се оказа менте.

Та, питаме ние, „леваците“ от АФЕРА, на тия снимки , дето се мотаят от шест месеца в Интернет на онова, което всъщност днес обявиха за „откритие“ след „разработка“  дансаджиите, бопаджиите и „спец.гешевците“, що така никой не им се върза, а само „биткаджиите“ срещу уж корупцията, а?

Това не е държава, а кочина.

Afera.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Кой лъже за размерите на престъпността - МВР или прокуратурата?

 

139 години МВР, 139 години „Нашата полиция ни пази“

 

А МВР-то уж ни пази, разбойници громи и над нас бди!

Превзеха и унищожиха държавата. Хора губим бъдещето си!

Няма такава държава!* >> В парламента: един депутат гледа филми, друг - срича

 

 

 

 

 


78556