Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави: Явно след раз...
Слави: Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог.

Слави: Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог.Тези дни се опитах да гледам предавания на националните телевизии. И какво видях?

От Нова разбрах, че траките са фенове на Истанбулската конвенция, облечени в жълти електрикови бански, прабългарите са с розови бански, а до славяните не стигнах... защото не издържах.

Действието се развиваше на пустинен плаж, а незнайно защо отзад в кадър се виждаше хотел. Ама кой съм аз и какво разбирам от телевизия?

По това време по bTV имаше чорбаджии, а единият от чорбаджиите беше представен като млад успял бизнесмен, а всъщност се оказа, че е арестуван в Банско при акция срещу разпространението на наркотици. Същият успял бизнесмен е карал с джипа си из Приморско и е стрелял от прозореца. Така според bTV изглеждат успелите български бизнесмени.

После пак се върнах на Нова. Розовите бански ги нямаше, беше започнал сериалът “Пътят на честта”. Сериалът е на Халваджиян.

Да ви кажа - в сравнение с Халваджиян, Евтим Милошев е Фелини.

Тази вечер пък, на мястото на „Шоуто на Слави“ bTV пускат предаване на психоложката Ани Владимирова. Явно след раздялата си с мен, bTV се нуждаят от психолог.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

И да лаете – керванът ще си върви... и на Мая, и на Слави

Промяната иде! НАПРЕД след „Няма такава държава“!

Слави, обедини България!

Слави: 32 партии се правят на ударени и не връщат надвзетите субсидии, но имат наглостта да искат доверие на предстоящите избори

Слави Трифонов: Ще създадем политически проект "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"

Слави Трифонов преди последното шоу: Спри, нищо не е свършило, само тъй ти се струва (Видео)


112329