Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави, надеждата на ...
Слави, надеждата на България е в теб!

Слави, надеждата на България е в теб!ПОЗИЦИЯ

на

доброволци от цялата страна, участвали в Националния референдум за промяна на политическата система

 

Дни след най-големият ни празник 3 март българският народ е настръхнал. Гняв, ярост, отчаяние и погнуса са се слели в едно помитащо чувство, обединило и млади, и стари, и бедни, и богати, и леви, и десни. Всички!

България не може повече! България иска своята промяна - незабавна, пълна, помитаща! България не издържа този гнет! И наистина е готова да изхвърли боклука! България търси и иска своята справедливост. 

Българите като истински родолюбци познаваме своята история. Помним добре как смелите наши предшественици са се изправяли срещу всички , които са искали да го унижат и унищожат. Сега народът, всички ние сме свободни, но само на думи. Ние сме роби на самозабравилата се и самозвана политическа шайка. Роби на монополите. Роби на властниците, които разсипаха България.

През последните 28 години бяхме свидетели на ужасяващо, безсрамно - масово разграбване на България, потъпкване на правата на гражданите, произвол на политическата класа. Демокрацията е най-святото нещо, но не и в тази уродлива форма. Говорим за демокрация, но живеем в диктатура. Диктатура на  шепа родоотстъпници и национални предатели.

Българи, дойде време да сложим край! Край на всичко! След дългото и унищожително управление на ГЕРБ , след грозните, беззъби и нещастни опити на псевдоопозицията в лицето на БСП, страната ни е потопена  на дъното. България е на колене! Унизена, съсипана, просмукана от мъка и страдание! Помните ли думите на великата Валя Балканска: Пеем „Горда Стара планина”, но народът е смачкан, трябва да се изправи на крака." Плакахте ли на "Моя страна, моя България" на гиганта Емил Димитров? Плачете, защото това не е неговата, не е отдавна нашата мила Родина.

Това не е нашата земя с тучни полета, с ухание на роса, с бистри сини води. С усмихнати и ведри българи! Нашата България изчезна под черното було на продажниците, които днес се наричат български политици! Позорно, обидно, срамно. Ние искаме да видим нашата България така, както Емил Димитров я е видял, а предците ни са я градили векове. Искаме да е видим  такава, за каквато са се борили и дали кръвта си Аспарух, Левски, Ботев, Каравелов, Вазов. Искаме отново да целуваме земята под краката си и да вдишаме аромата на гората. Искаме нашата Родина от мащеха да стане майка - такава, каквато е била векове наред.

Слави, ти тръгна и вървиш заедно с нас по трудния и трънлив път на промяната. Извървяхме половината, но ни остава още много. Днес цяла България е вперила поглед в теб с притихнало очакване и надежда за това, което предстои да направиш. Ти даде дума и ние знаем, че ще продължиш да се бориш за нас, за твоята правда, за България! Ние вярваме, че ще го направиш в името на Родината. Сега е времето. България е затаила дъх. Народната енергия клокочи като вулкан и скоро ще се отприщи.

За всички нас ти си последната, единствена и светла надежда, че промяната ще се случи. Няколко поколения българи бяха принудени да изживеят дните си в отчаяна битка със суровата и брутална  действителност.

Време е за рестарт. Време е за ново начало, което да ни изведе от отчаяния и безнадежден кръговрат на последните 28 години.

Слави, България не иска, не може и на бива да чака повече! Ние се обединяваме сега, заставаме зад теб и излизаме заедно с теб в битка за нашата България.

Защото ти  можеш, ние можем, България може!

България и цялата нация го заслужава!

 

Вижте и други материали по темата:

Честит 3 март! Време е да си върнем България!

Б-зона… Геноцидът над един народ!

С Винету... до Вануату и Буркина Фасо чак стигнахме!

Балонът с ГЕРБ и монополите, да го духаме ли..., да го спукаме ли!?

Държавата е "добре", а какво става с децата?

Здравните игрички... на наш гръб!

За заплатите и за... безсрамието на депутатите!

За политиците с любов

Оставете пишман-депутатите на мира!

Ще се катурне ли Борисов 3?

Кметските касички на управниците!

Медийната война срещу нашия народ!

Важен ли е детският живот?

Патриотично-левите референдуми - 
популизъм и лъжи безкрай!

България - улицата с червените фенери 
Два паралелни свята

***************************

Хронология на убийството на един референдум - част 1

Хронология на убийството на един референдум - част 2

Хронология на убийството на един референдум - част 3

Хронология на убийството на един референдум - част 4

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците от 30.01.2017

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците от 27.03.2017

Слави покорява света, а у нас завистници и политици вият и тракат зъби от страх!

Кой се страхува от Слави Трифонов?

ВИЖТЕ всички видеоклипове от разговорите на Слави с успелите българи

Слави и България поеха по пътя на промяната

Втори ден успели българи на разговор със Слави

Успели българи на разговор при Слави

България показа своя потенциал

Да си вземем държавата! Днес!

Има ли надежда за младите в България, или интересът на властта е да ги няма в родината?

Давай, Слави! С теб сме. И България е с теб!

 

 

 


54713