Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави: СЕМ ни каза: ...
Слави: СЕМ ни каза: „Да ви ева! Да ви ева! Да ви ева!“ Ама с „б“. Да се закрие

Слави: СЕМ ни каза: „Да ви ева! Да ви ева! Да ви ева!“ Ама с „б“. Да се закриеПрез 2010 г. СЕМ ни наложи глоба заради скеч на Краси Радков, в който образът му отец Нафърфорий казва многократно „Да го ева“. Тогава СЕМ ни наложи санкция заради грешка по Фройд – в думата „ева“ членовете на СЕМ чуваха съгласната „б“, а не съгласната „в“. 

Днес, 9 години по-късно, трима от настоящите членове на СЕМ – София Владимирова (от парламентарната квота), Розита Еленова (от парламентарната квота) и Бетина Жотева (от квотата на президента Плевнелиев) избраха Емил Кошлуков за генерален директор на БНТ. 

С избора си днес, въпросните трима членове се обърнаха към всички български данъкоплатци, които плащаме за съществуването на обществената БНТ, размахаха средния пръст на Кошлуков и ни казаха многократно: „Да ви ева! Да ви ева! Да ви ева!“ Ама с „б“. 

С избора си днес, въпросните трима членове доказаха, че за да се съживи полумъртвата БНТ, най-напред трябва да се закрие политически зависимият орган СЕМ. Толкоз.

 

Слави Т. Трифонов

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Без коментар! >> Всеки член на СЕМ – с iPhone за поне 1580 лева

Как работи СЕМ? Със скандали, обвинения и телефони за 3000 лв.

”Златен скункс” за Кошлуков заради средния пръст105356