Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / Слави, ти си нашият ...
Слави, ти си нашият водач!

Слави, ти си нашият водач!Позиция на Райна Знаменкова

Вярвате ли на Слави? Аз – ДА!

Твърдо, категорично и безусловно, като на истински лидер и водач. Вярвам му безрезервно и осъзнавам с каква сериозна отговорност се заема днес. Точно месец, след като обеща да каже своята следваща крачка за промяна на системата, Слави го направи! Той обяви, че започва  да изработва конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава.

Слави се отдавна се доказа като прям, честен, справедлив водач, който се заема отговорно с проблемите на българите. Той обича Родината, обича народа си, страда заедно с нас и не се притеснява открито, отговорно и директно  да изразява своята гражданската позиция.

Той е лидерът, от когото се нуждаем! От когото Родината има нужда!

Слави поема голямата отговорност да ни поведе и погледите на милиони българи са насочени към надеждата, към него! Това го видяхме още на референдума, който политиците стъпкаха и опорочиха с наглите си и лицемерни обещания и лъжи!

Тогава, преди две години Слави сложи началото на промяната с Националния референдум, а днес даде ясно да се разбере, че няма да спре, въпреки пречките, въпреки медийните манипулации и цензурата, въпреки войната, която водят срещу него. Защото той е призван да обедини всички нас българите, жадуващи за промяна!

В България, а и по цял свят има много почтени хора и добри професионалисти, на различни възрасти и в различни области, отвратени от политическото статукво, но милеещи за род и Родина! Всички ние можем и искаме да бъдем част от промяната и всеки един от нас е готов да даде своя принос. Затова и трябва да бъдем организирани и поведени! Да сме заедно и единни! И именно Слави Трифонов е този, който може да го направи.

И заради всичко това ние вярваме в теб, Слави. Знаем, че следваш своя път и стъпка по стъпка ни водиш към една наистина нова България, България, с която да се гордеем! България, която да е наистина наш общ дом!