Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави покорява света...
Слави покорява света, а у нас завистници и политици вият и тракат зъби от страх!

Слави покорява света, а у нас завистници и политици вият и тракат зъби от страх!Коментар на Денис Палачев – доброволец от референдума, Лондон 

След поредицата изключително успешни концерти в страната през последните 3 години в зала "Арена Армеец" и на Националния стадион "Васил Левски", Слави и „Ку-Ку бенд“ ще изнесат уникален по рода си спектакъл в музикалния гигант – зала O2 Арина (The O2 Arena) в Лондон на 9 юни тази година. Говори се, че такъв грандиозен спектакъл талантливите артисти на Слави подготвят и в Чикаго - градът с най-голямата концентрация на българи в света. В програмата Слави се нарежда измежду такива световни величия като Браян Адамс и Шакира. В залата свои концерти са изнасяли Мадона, Стинг, Куин...

Това не е първото посещение на Слави в британската столица. През май 2016 г. той и невероятните му музиканти изнесоха грандиозен спектакъл в зала "Уембли". Тогава първоначално концертът бе предвиден за много по-малка зала – 2500 човека, но след невероятния интерес Слави промени мястото и събра над 12 000 души... Горди българи, дошли да изпеят химна на Родината заедно като едно. Като истински български юнаци!

Image result for концерт на слави орлов мост

Така ли ще е и сега? Със сигурност! Този път в зала O2 Арина могат да влязат над 20 000 човека и едва ли някой има притеснения, че няма да се напълни. Само да припомним, че миналата година в началото на лятото Слави организира 3 грандиозни поредни концерта в „Арена Армеец“ и билетите бяха изкупени буквално за минути.

Концертът на Слави в Лондон е послание. На 26 ноември 2017 г. той беше на Острова за среща с български студенти. Десетки въпроси, интересни дискусии, много добри идеи се родиха тогава. Слави е космополитен. Той знае, че за да промени системата, за да дръпне България от дъното, трябва помощ – помощ и  отвън. И ще я получи. Даже я получава вече!

Капацитетът от образовани, умни и нахъсани хора в Родината е голям, този в чужбина – огромен. Доказаха го разговорите, които Трифонов проведе с близо 100 талантливи и отдадени млади хора в началото на февруари. Някои от тях никога не бяха излизали извън границите на Родината, други бяха прекарали почти целия си живот навън.

Със спектакъла, който се подготвя  Слави показва, че може да обедини всички онези наши сънародници, които поради една или друга причина са избягали извън страната, хора, които милеят да се приберат в бащиното огнище и да донесат със себе си знанията, опита и самочувствието си за една по-добра, по-богата и по-спокойна България.

Да живееш навън е трудно, защото винаги ще останеш чужд. Стотици хиляди българи копнеят да се приберат у дома, но не могат, защото не искат да потънат в мизерията, в бедността и беззаконието – резултат от 28-годишно ужасяващо управление на всички политически сили. Парадоксът е, че именно те биха били двигател на промяната, която ще се справи с отчайващото социално-икономическо положение у нас. Само трябва още малко, за да повярват напълно.

Но Слави знае и може да обедини тези българи и да ги мотивира да дадат всичко от себе си за развитието на България. Концертите му не са просто няколко хубави песни. Те са послание към онези, които търсят пътя обратно към нас. Търсят промяната в нашата Родина.

Промяна, която тръгна от подписката, мина през битката за референдума, в който участваха 3,5 млн българи, и който беше погазен от лицемерната и нагла политическа класа, и стигна до събирането от Трифонов на успели и доказали се нашенци-експерти готови да спомогнат промените в страната ни.

Промяна, която се води от новия Лидер на нас българите - Слави Трифонов, доказан родолюбец, истински патриот и последователен радетел за силна, обединена и истински просперираща България!

С визитата си в Лондон НАШИЯТ ВОДАЧ ще покаже, че има силата, смелостта и готовността да обедини не само 6-милионна България, но и всички онези близо 9 млн. нашенци, които живеем зад граница.

Въпрос на малко време е Слави да поведе напред надеждата на всички българи - и тук в страната, и на прокудените по целия свят.

За пълна, всеобхватна, истинска промяна! До премахването на омразното и ояло се статукво!

В името на справедливостта и заради просперитета на Родината ни!

 

Вижте още:

СЛАВИ ТРИФОНОВ – АЗ СЪМ И АД И РАЙ

Слави и "Ку-Ку бенд" с концерт в най-голямата зала в Европа

Слави в Лондон: Целият морален и качествен капацитет се е изнесъл от държавата

Концерт-спектакъл „Има такъв народ“ – част 1

Концерт-спектакъл „Има такъв народ“ – част 2

Концерт-спектакъл „Има такъв народ“ – част 3

Концерт-спектакъл „Има такъв народ“ – част 4

Концерт-спектакъл „Има такъв народ“ – част 5

Слави Трифонов: В душата на всеки от нас се крие див прабългарин

Слави и Ку-Ку Бенд - Концерт-Спектакъл „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ - 16, 17 и 18 юни 2017 - Зала „Арена Армеец“, София

Билетите и за втория концерт на Слави свършиха за 10 минути

Слави пя пред хиляди българи в Лондон (ВИДЕО)

Фурор на концерта на Слави Трифонов в Лондон (СНИМКИ)

Много емоции и грандиозно шоу на концерта на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" в Лондон

Слави и Ку-Ку Бенд - Концерт в зала Wembly

Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд - Концерт на Стадион Васил Левски 25.09.2015 full

Представители на „ДНЕС“ гостуваха на „Шоуто на Слави“

Референдумът на Слави остава незадължителен, макар и с 492 гласа повече

Хронология на убийството на един референдум - част 1

Хронология на убийството на един референдум - част 2

Хронология на убийството на един референдум - част 3

Хронология на убийството на един референдум - част 4

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците от 30.01.2017

Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците от 27.03.2017

Кой се страхува от Слави Трифонов?

ВИЖТЕ всички видеоклипове от разговорите на Слави с успелите българи

Слави и България поеха по пътя на промяната

Втори ден успели българи на разговор със Слави

Успели българи на разговор при Слави

България показа своя потенциал

Да си вземем държавата! Днес!

Има ли надежда за младите в България, или интересът на властта е да ги няма в родината?

Давай, Слави! С теб сме. И България е с теб!

 

 

 


53802