Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави Трифонов – чов...
Слави Трифонов – човекът, който не се страхува да говори и да се бори

Слави Трифонов – човекът, който не се страхува да говори и да се бориКоментар на Иларион Тихонов – гр. Благоевград, доброволец от референдума за промяна в България

 

Лятото е в разгара си, но сякаш никой не мисли за почивки и море. Политическите страсти се нажежиха до бяло. Хората се вдигнаха срещу повишаването на цената на тока, липсата на справедливост, срещу неадекватното правосъдие, срещу тоталното игнориране на майките на  деца с увреждания, срещу всичко.

 

В този политически хаос се издига само един единствен глас, глас  на разума и саможертвата – този на Слави Трифонов. Вече няколко години той води своята принципна битка и доказва, че е справедлив, уверен и последователно следващ своя път за тържеството на демократичните ценности. Затова никой не се и чуди, че почти всеки ден Слави по един макар и нестандартен начин и напук на цензурата спрямо него, основно чрез постове във Фейсбук и няколко свободни сайта изказва своите позиции по всички наболели въпроси, които тормозят ежедневието ни.

 

Слави застана срещу грозната цензура на Нова телевизия, свалила предаването на Милен Цветков, в което се говореше за гръцкия остров, евентуално притежание на премиера Бойко Борисов. Продуцентът е единствената публична личност, която не се притеснява да нарече министър-председателя "лъжец", когато има доказателства за това. А Бойко наистина не веднъж и два пъти е престъпвал думата си – за АЕЦ Белене, за подаването на оставката си, за отношението към референдума.

 

Слави застана в подкрепа на майките на деца с увреждания, за да ги насърчи и да се бори с тях в справедливата им кауза.

 ÐœÐ¸Ð»Ð¸Ð¾Ð½ дава Слави на децата с увреждания

 

Слави извади наяве истината за скандалната зам. министърка на труда и социалната политика, позволила си луксозно пътуване до САЩ, докато пред вратите на парламента хората живеят в палатки. 

 

Слави показа  непрекъснато и с факти какви продажни гниди са българските депутати.

 

Уви, в България - страната, в която се слуша само думата на краля Борисов, се броят на пръсти тези, които имат смелостта и принципността на Слави. Той ясно и категорично назовава центъра на злото и се бори не само за нашия референдум, но и за промяна на цяла България.

 

Всички сме наясно, че живеем бедно, в постоянен страх, престъпност и корупция... Но това не трябва и не може да продължава така. Време е за промяна, време е да се обединим около единствения човек, който не се страхува, който се бори за нас и просто заедно с него да изхвърлим боклука... 

 

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

„Системата ни убива“

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с увреждания

Медиите нарочно мълчат за дарението на Слави Трифонов*

Той е гласът на истината и алтернативата на цялата власт!

СЛАВИ: НЕ СТАВА ОТВЪН. ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕШ В ПАРЛАМЕНТА И ДА ПРОМЕНИШ ЗАКОНИТЕ

Властта се опитва да забрави и „погребе“ Слави Трифонов, заедно с мечтите и надеждите на милиони българи!

Българските медии гузно мълчат за дарението на Слави от концерта в Лондон ЗА нашите деца!*

Слави осъди „Господари на ефира“ и дари парите на майките на деца с увреждания

Държавата, която убива хората с увреждания

 

 

 


68547