Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗЛЕЗ...
СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

СЛАВИ ТРИФОНОВ ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!Слави Трифонов написа ново кърваво писмо до политиците. В него той заявява, че ще потърси правата си пред Народното събрание.

 

Ето и текста на цялото писмо:

Българският политически елит се е самозабравил. Срамувам се, че допуснахме да се получи така – шепа хора да се смятат за богоизбрани и да не се съобразяват със законния си началник – българския народ. Три милиона и половина гласуваха на Референдума. Два милиона и половина с положителен отговор. Като един от тези хора, извървях всички законови стъпки, въпреки пречките, за да се приеме решението на гласувалите на референдума. Но явно желанието за власт е по-силно. И от морала, и от законите. Затова аз отивам да си търся правата пред Парламента. Като трибуна на моята гражданска позиция ще използвам единственото останало свободно медийно пространство в България – интернет. А в предаването си довечера ще говоря за събитията пред Парламента в Скопие.

Слави Трифонов.

 

Припомняме, че преди време Трифонов бе написал друго писмо, с което предупреждаваше политиците. Заради изчитането на текста в предаването му, той бе цензуриран и въпросното шоу не бе излъчено. По-късно Трифонов даде пресконференция, на която все пак изчете писмото.

Източник: http://www.blitz.bg/