Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Слави Трифонов обяви...
Слави Трифонов обяви, че сериозно се захваща с политика: Ще сменя политическото статукво! България трябва да бъде модерна държава

Слави Трифонов обяви, че сериозно се захваща с политика: Ще сменя политическото статукво! България трябва да бъде модерна държаваВодещият на „Шоуто на Слави“ - Слави Трифонов официално обяви, че се захваща сериозно с политика.

За целта той ще проведе срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започне изработването на конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава.

Ето и цялото обръщение на Слави Трифонов:

Уважаеми сънародници, тъй като ненавиждам общите приказки, а уважавам конкретиката, ще проведа срещи с всички избрани българи от последното събеседване и ще започнем да изработваме конкретни, практични и реални стъпки по отношение на смяната на сегашното статукво и превръщането на България в модерна държава. Освен всичко това, тъй като получаваме още много предложения от българи в България и по света, които искат да се включат, ние ще проведем още събеседвания, за да изпълним безусловно своите цели, така че всички българи, които искат да се включат и имат необходимия капацитет и качества са добре дошли.

Слави Трифонов 

България
.
Източник: https://m.fakti.bg/

55283