Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / След бой в тоалетна ...
След бой в тоалетна с ММА боец: Футболист едва не остана без око

След бой в тоалетна с ММА боец: Футболист едва не остана без окоНe e извecтнo зaщo зaпoчвa биткaтa, нo нa видeoтo, кoeтo вeчe e cвaлeнo oт yоutubе, ce виждaшe кaк футбoлиcтa бутa ММA бoeцa и му кaзвa, чe e кучкa и трябвa дa ce рaзкaрa

Футболистът на Оклахома Суунърс Спенсър Джоунс се възстановява от операция на окото след бой в тоалетна с ММА боец, който десет години е тренирал смесени бойни изкуства. Инцидентът е станал в тоалетната на бар Campus Corner миналия уикенд. В социалните мрежи се появи видео от боя между двамата и бързо се превърна в хит в социалните мрежи, съобщава mma.bg.

Не е известно защо започва битката, но на видеото, което вече е свалено от youtube, се виждаше как футболиста бута ММА боеца и му казва, че е кучка и трябва да се разкара. Това обаче не е мъдра постъпка, защото ММА боецът го засипва с удари, след което го сваля на земята. Приятел на Спенсър опитва да го измъкне, но секунди по-късно и той се сбива с друг човек.

Спенсър и неговият приятел отнасят голям пердах на земята, докато свидетели на боя снимат и се наслаждават. Джоунс получил оток на окото и преди няколко дни е претърпял операция. Лекарите споделят, че той е извадил късмет, защото е могъл да остане без око.

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 


145453