Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / След профила в Twitt...
След профила в Twitter - Иван Гешев вече и с личен сайт

След профила в Twitter - Иван Гешев вече и с личен сайтГлавният прокурор Иван Гешев засилва онлайн присъствието си. След YouTube канала на държавното обвинение, профилът в Twitter на обвинител №1, сега прокуратурата разполага и с изцяло обновен сайт, в който има и предпратка към лична страница на Гешев в интернет. Такава до този момент не е съществувала за нито един главен прокурор на Република България.

 


Сайтът на прокуратурата е една от малкото осъвременени онлайн платформи на родните институции. Наред с него е добавена и активната страница на Гешев. В нея е публикувана биографията му, качени са част от телевизионните му участия и се съобщава за актуални събития – участие във форум, дадено интервю и прочее.

 

Категорично се засилва присъствието на обвинител №1 в медийното, а и онлайн

 

пространството. Миналата седмица Гешев стана официален потребител в Twitter, където главният прокурор обяви новината за ареста на шефа на отдел "Наркотици" в ГДБОП Цветан Панков, който доведе до оставката на шефа на службата Ивайло Спиридонов.

 

Оттогава Гешев ползва активно социалната мрежа. Всички отправени там неудобни граждански въпроси обаче биват скривани.

 

В понеделник той публикува снимка, която от няколко дни се върти из пространството с твърдението, че той самият е служител, сниман до Тодор Живков по време на процесите срещу него.

 

"За добро или за лошо, никога не съм имал такава униформа. А и когато е правена тази снимка, съм бил още на студентска скамейка", написа той и допълни публикацията си с #FAKENEWS - таг, присъщ за онлайн поведението на американския президент Доналд Тръмп.

 


129238