Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Смело... в десятката...
Смело... в десятката! >> Президентът поиска съд, конфискация и затвор за властимащите с корупционни сделки

Смело... в десятката! >> Президентът поиска съд, конфискация и затвор за властимащите с корупционни сделкиРумен Радев поиска от Асеновград, където е на посещение, съд, конфискация на имуществото и затвор за всички властимащи, които са били замесени в корупционни сделки.

"Вече ясно заявих, че „Апартамент гейт” е само началото и вододел накъде ще вървим. Не можем да градим модерна България, ако оставим нещата постарому – да се вихри безнаказаност и беззакония. Трябват съд, конфискация, връщане на пари. Виждате, че премиерът всяка седмица събира пряко подчинените му служби и компетентни органи. И както се ровят в кофите за боклук за контрабандни цигари, е време да се заровят и в задграничните офшорни сметки, в имотите и фирмите на политици чрез подставени лица”, заяви  Радев.

 

Той коментира и изказването на турския посланик за задълбочено изучаване на турския език: "Всеки опит за намеса отвън в българската образователна система, в българското семейство, за нашата история, за нашия език, за това как да възпитаваме децата си трябва да бъде пресичан решително и безкомпромисно”.

 

Държаният глава каза още, че преди дни президентът на Германия му е изпратил писмо, в което изразява радостта си от факта, че България е на път да привлече стратегически световен производител на автомобили.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Румен Радев: Не армията, а политици са заплаха за демокрацията

Престрелки! >> Радев отвърна на Борисов: Не мисля, че трябва да се води предизборна кампания с пари от бюджета

Румен Радев: В България борбата все още е за достойни условия на труд и справедливо заплащане

Президентска атака! >> Румен Радев: Здравният модел трябва да се преосмисли


99216