Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / СМЕЛОСТ ЗА БЪДЕЩЕ! ...
СМЕЛОСТ ЗА  БЪДЕЩЕ! >> Абсолвентът Георги Еленков дойде на Орлов мост направо от церемонията по дипломирането

СМЕЛОСТ ЗА БЪДЕЩЕ! >> Абсолвентът Георги Еленков дойде на Орлов мост направо от церемонията по дипломиранетоИскаме да живеем в правова държава. Не желаем корупцията да убива всички институции, включително да отравя съдебната система. Промяна на модела не е прищявка на протестиращите, а единственото спасение за България. Това сподели развълнуван абсолвентът от Правния факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ Георги Еленков.

Току- що дипломираният юрист се появи с тогата и предизвика бурни аплодисменти от страна на участниците в блокирането на "Орлов мост," както и на преминаващи граждани.

Младежът изрази подкрепата си за протестиращите и обяви, че всеки ден той и десетки негови приятели и познати са на площадите. Ние сме срещу мафиотския модел и тези, които го олицетворяват. Вярваме, че страната може да тръгне по истински демократичен път, а всички българи да заживеят по-добре и по-свободно. Дори медии вече не останаха, които да не са пречупени или купени от мафиотизираната олигархия, заяви за Фрог нюз Еленков.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 


132203