Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Смешен плач >> Гаф ...
Смешен  плач >> Гаф при пристигането на Борисов в САЩ. Мрежата завря заради

Смешен плач >> Гаф при пристигането на Борисов в САЩ. Мрежата завря заради "Каракачанов с дисагите"В историческата визита на премиера Борисов в Щатите бе сподавена в хумористични коментари из социалните мрежи заради очевиден гаф на вицепремиера Красимир Каракачанов.

Българският военен министър слезе от стълбичката на самолета, натоварен с куфари в стил "Балкантурист" и в твърде небрежен вид.

"Бай Ганьо с дисагите", е най-честият коментар във фейсбук.

Заваляха и остроумни колажи по темата, един от които публикуваме на водеща снимка.

Остава поуката за държавния протокол и пиара на Министерския съвет, неуспял да артикулира в позитивна светлина пристигането на министър-председателя на американска територия. Факт е, че картинката от видеото, тиражирано от правителството при пристигането на делегацията, навяваше не особено лицеприятни усещания. Да не говорим, че бе далеч от всякаква тържественост.

Това даде повод за коментари, че Борисов е кацнал на "селскостопанско летище" и е бил посрещнат от треторазредни служители на аеропорта и секретарки.

А истината е, че делегацията кацна на базата "Андрюс", където по традиция кацат чуждите държавни глави, гостуващи в Белия дом.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://pik.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Борисов + Тръмп = Вечна Неразделна Любов..., на една фиктивна снимчица!

Борисов с книга - "Моят приятел Доналд". Скоро на пазара (ОБНОВЕН)

Кабинетът даде зелена светлина да започнат преговори със САЩ за F-16. Президентът: Това е троен удар срещу България (ОБНОВЕНО)

Без изненади! Клекнахме! >> Препоръчваме си преговори със САЩ за F-16 (ВИДЕО) 

Кой ще се облажи?* >> САЩ ни предлага да купим най-новото поколение F-16


117573