Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Смъртоносна стрелба ...
Смъртоносна стрелба - мъж е убит в Ботевград, твърди се, че е затворникът Пелов

Смъртоносна стрелба - мъж е убит в Ботевград, твърди се, че е затворникът ПеловПоредна смъртоносна стрелба у нас. Един мъж е убит, а друг е ранен около 23 часа в центъра на Ботевград. Това съобщиха за Фрог нюз източници от МВР. Според тях убитият е избягалият затворник Владимир Пелов, издиравн в момента под дърво и камък.

По първоначални данни екзекутираният първо пробвал да убие ботевградчанина Марио Панчев-Големия.  Причакал го на едно мостче близо до дома му. Бил с качулка прътно пристегната за лицето. Марио обаче отвърнал светкавично на изпратените срещу него куршуми. В престрелката бил ранен.   Няма все още информация и за състоянието на простреляния мъж.  Твърди се, че е откаран в Пирогов". Любопитна подробност е, че Панчев отдавна  е имал конфликт с избягалия затворник  Пелов. Заради това от доста време  ходел въоръжен.Припомняме ви, че след бягството Пелов изпрати писма до президента Румен Радев и омбудсмана Мая Манолова, в които  обясни, че е невинен за всичко, в което го обвиняват.

 

От прокуратурата отказаха да потвърдят на този етап дали убитият е Владимир Пелов, както се говори в целия град в момента. Шефът на полицията Христо Терцийски потвърди новината на Фрог от 2 юни, че в Ботевград с помощта на жандармерията  е била претърсена сграда заради Пелов. Той не бе открит.  На мястото, обаче били намерени три оръжия. За една седмица това е второ покушение. Преди дни в Слънчев бряг беше убит хазартен бос. Приятелката му пък бе ранена, а състоянието й продължава да е критично.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Полицията идва! Моля, престъпниците да чакат на адрес!

Писмото... на техния позор!

Внимание! Милицията идва!

Една чистачка срещу цялата държава, която отдавна се срути...

България - раят на стабилността и спокойствието

17 години битка на Борисов с престъпността – 17 години мисия неуспешна!65196