Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Снахата на Ванга: По...
Снахата на Ванга: Помня, когато каза, че ще има нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството

Снахата на Ванга: Помня, когато каза, че ще има нови болести, които ще поставят на изпитание човечествотоАз не помня точно тези дати, не помня точно и да е казвала "коронавирус", но много добре си спомням, когато каза, че ще се появят нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството за неговото бъдещо съществуване. Това заяви пред Нова телевизия д-р Здравка Методиева, снаха на прорчицата Ванга. 

 
Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 4113

"Ще се появят такива болести, от които хората ще умират като мухи по улиците. Ще се поразяват мозъкът, сърцето, белите дробове и много бързо ще се развиват", разкри д-р Методиева.

"Казваше обаче не се страхувайте, в страх не се живее. Българският народ е хитър и ще намери начин да се спаси. Той е находчив, умен и е оцелявал в много войни и кризи", допълни снахата на Ванга. 

Д-р Методиева смята, че с името на Ванга се спекулира често в подобни кризисни ситуации. "Има и такива случаи. Говорят хора, които не са били толкова близки с нея и такива, които не са се срещали с Ванга. Оттам идва дезинформацията и измислените неща", каза тя.

 

Източник: https://novini.bg/


123867