Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Снимката на Борисов ...
Снимката на Борисов с Тръмп е бутафория

Снимката на Борисов с Тръмп е бутафорияСтрува ми се, че ще бъде добре, ако в предаването в петък се покажат тези и други подобни снимки, от които става ясно, че Б.Б. не се е снимал с живите Доналд и Мелания Тръмп, а всичко е една бутафория. Вярно е, че вероятно такъв протокол има в Белия дом, но е ужасно тъпо да се парадира с подобна снимка и да се заблуждава народонаселението, че е на живо. Освен идиотските усмивки, замръзнали на лицата на сем.Тръмп, показателно е, че в позите им на снимките с различни хора, обувките, гънките по дрехите, положението на ръцете няма разлика.Само вратовръзката на Тръмп на миналогодишните снимки/с Ердоган и президента Радев например/е синя, а на тазгодишните е червена и косата на Меланиа е преметната на другото рамо.Сигурна съм, че сте забелязали всички тези неща, а може би много повече, но ще е непростимо, нецензурирано предаване, каквото претендирате, че сте и за което ви гледам и уважавам, да не отрази темата - с какво всъщност се е снимал Б.Б. и защо уж борците срещу фалшивите новини от ГЕРБ, во главе с началника си ги създават, а послушните медии ги разпространяват в еуфория. Колко е жалко и смешно, ако това ни се притиква като най-голяма цел и успех на външната ни политика! И е жалко и смешно, защото и други са се снимали, според протокола на Белия дом в тази бутафория/включително и президента Радев/, но никой не е отдавал такова огромно значение на снимката, защото е имал истински жив контакт и разговори с американакия президент, а за Б.Б. единствения жив контакт бяха протоколните 4секунди на ръкостискане.Моля Ви, не пропускайте тази тема, защото наистина ни вземат за балъци и олигофрени!

И още един въпрос, който поражда редица други-къде е направена тази снимка? Кога Б.Б., който е в Ню Йорк, писети Белия дом във Вашингтон? Вярно ли е, че тези бутафорни фигури на Тръмп и Мелания се намират в сградата на ООН в Ню Йорк? Въпроси, на които може да отговори истинската разследваща, не бояща се от цензура журналистика. Слугинажът дори не смее да формулира подобни въпроси.Дано вие намерите отговорите!

Снимка на Стилиянов Марин.

Снимка на Стилиянов Марин.

Снимка на Стилиянов Марин.

Снимка на Стилиянов Марин.

Източник: https://www.facebook.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов с книга - "Моят приятел Доналд". Скоро на пазара (ОБНОВЕН)

Любов народна... и зад граница* >> Борисов: Българите в Ню Йорк питат какво става у нас (СНИМКИ)

Фалшива ли е снимката "Борисов-Тръм"? Съмненията се трупат

"Големият" международник в роля* >> Борисов: На Балканите ще си направим газопроводи, централи, да нямат интерес пак да хвърлят бомби 

Международникът, който забрави за България* >> Борисов поиска от Путин съдействие за "Западните Балкани"


77369