Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Софи Маринова спретн...
Софи Маринова спретна цирк в Съдебна палата заради Гринго

Софи Маринова спретна цирк в Съдебна палата заради ГрингоСофи Маринова направи поредния жест към любимия си Тодор Давидов — Гринго, който излежава присъда за рекет в затворническото общежитие в Казичене

Преди дни ромската фолк звезда е платила съдебната глоба от 5000 лева, която съдът постави на мургавия здравеняк, като лично е занесла парите в Съдебната палата, съобщава изданието, като се позовава на свидетели на сцената.

Софка организирала същински панаир с плащането на глобата на Гринго, като първо търсила съдията Иво Хинов, произнесъл присъдата на любимия й, тъй като мислила, че трябва да даде парите на него. След като й обяснили, че 5-те бона са в полза на държавата и следва да се преведат по сметка, ромската перла се зачудила на кого от администрацията да ги даде. Накрая служител я придружил до банковото гише.

"Нося парите в брой, не вярвам на банкоматите, нямам нито кредитна, нито дебитна карта", суетяла се Софка. Пред развеселените банкови служители чалга звездата извадила от дамската си чанта една пачка от петдесетолевки и двайсетолевки, половината от които — силно омачкани. "Събирам от бакшишите на хората, публиката ме обича", обяснявала простодушно Софи, докато приглаждала банкнотите, които брояла на гишето. 

Любимият на певицата Тодор Давидов бе арестуван миналия септември след сигнал на заможния търговец от Айтос Асен Атанасов — Ариф. Бизнесменът бил изнудван за 50 000 лева, като непознати го заплашвали по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му.

Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му. Криминалистите бързо разкриха, че изнудвачите са Гринго и приятелят му Стефан Сливков, които бяха закопчани в средата на месец септември миналата година. След като престоя няколко месеца в ареста, гаджето на Софи Маринова реши да послуша съвета на адвоката си Марин Марковски и да сключи споразумение с прокуратурата.

Така на 28 февруари Гринго бе осъден на 10 месеца затвор и санкциониран с 5 000 лева глоба. Мускулестият мачо излежава присъдата си в затвора от открит тип в Казичене, където всеки уикенд го посещава Софи Маринова. Той трябва да излезе от пандиза в края на месец юни, но адвокатът му Марковски е подал молба за по-ранно освобождаване заради доброто му поведение и работата зад решетките. Така Гринго трябва да излезе от затвора до десетина дни или най-късно в края на месеца.

 

Източник:https://fakti.bg/