Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / София “посинява” в с...
София “посинява” в събота, на 7 мин левскар купува сезонна карта

София “посинява” в събота, на 7 мин левскар купува сезонна карта“Левски” и Националният клуб на привържениците поканиха всички, които обичат “синия” тим, да се съберат за поход в София преди мача с ЦСКА. Така се очаква столицата да “посинее” в обедните часове на почивния ден. Шествието ще е под наслов “Левски”, ти си всичко за нас”.

Сборният пункт е в 12 ч на бул. “Тодор Александров” №23 пред магазина на НКП. Походът ще поеме към националния стадион в 12,30 ч, като първо ще се отправи към бул. “Дондуков”, след това ще продължи бул. “Васил Левски”, за да стигне до Паметника на Апостола на свободата. Там левскарите ще се поклонят пред светинята и поднесат венци.

Оттам “сините” фенове ще продължат в посока СУ “Свети Климент Охридски”. След завой към Спортната палата ще завият наляво по ул. “Гурко”, за да стигнат до крайната си цел - стадион “Васил Левски”.

“Обръщаме се към всички левскари, към всички обществени прослойки, към малки и големи, към всяко “синьо” сърце, което бие в името на “Левски”. Елате да застанем рамо до рамо в името на любимия клуб. Това няма да е ултрас шествие! Това ще е поход в името на “Левски”. Затова обръщаме внимание да не се поддавате на каквито и да било провокации!

Дошло е време за пълна мобилизация и обединение. Дошло е време за пореден път да се легитимираме като “отбора на народа” и да покажем кои сме и какво можем заедно! Сплотени като юмрук! Дошло е време да изтупаме от прахта позавехтелите завети, оставени от доблестните мъже, създали “Левски”! Да си припомним ценностите, които са ни водили и съхранили повече от век!”, се казва в част от съобщението на “Левски” и НКП.

То е част от реакцията след последните събития около клуба, чието финансово бъдеще е под въпрос.

Феновете продължават да впечатляват със закупуването на абонаментни карти за сезона. От “Тръст Синя България” обявиха, че за последните три дни са били разграбени цели 1000 карти, което прави по една закупена карта на всеки 7 мин.

80 000 лева са влезли в сметката на “Левски”. Вече са продали 2400 сезонни карти. Това е подобрен рекорд за продадени карти в един сезон.

 

 

Източник:https://www.24chasa.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Фенове на "Левски" на протест пред парламента /видео/

На живо: Борисов се среща с фенове на "Левски" + ВИДЕО от срещата!

"Сини" фенове се организират за протест пред парламента121636