Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Софка прибра обратно...
Софка прибра обратно Гринго! А ето какво се случи само час по-късно... (СНИМКИ)

Софка прибра обратно Гринго! А ето какво се случи само час по-късно... (СНИМКИ)Циганска работа! Само така може да бъде описан любовния живот но Софи Маринова и нейния Гринго. След поредния скандал помежду им, след който събираше бакшишите от кръчмите с гипсирана ръка, ангелогласната ромка поиска бракът й с бойния здравеняк да бъде разтрогнат само три месеца след мартенската.

След като орева орталъка, че се страхува за живота си заради заплахи за убийство, идващи от бившия й съпруг, Софчето отново цъфна в прегръдките на айтоския мачо. Че и отгоре на всичко се похвали с няколко снимки в "Инстаграм"!

Идиличните кадри на доскорошните съпрузи, които се глезят на маса, са правени в ресторант, който се намира в близост до Бачковския манастир. Не е ясно дали Гринго е свел глава пред чудотворните икони в светата обител, за да измоли прошка за всички шамари по изгората му...

Снимките на бившето семейство Грингови престояха в социалната мрежа не повече от час. А това моментална накара феновете за Софи да се питат дали след сдобряването не е последвал нов скандал - нещо, напълно типично за двойката!

Последва обаче ново 20! Кадрите се появиха повторно в "Инстаграм" - въобще, пълна каша в Софкин стил!

"Изобщо не се учудвайте - всичко това е нормално за Софка... Нейното не е просто любов, то си е чист мазохизъм", коментират потресените от полюсните настроения на Маринова колежките й от чалга средите.

 

Източник: https://pik.bg/


109847