Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Соня Колтуклиева и Огнян Стефанов посредничили между Цветан Василев и Бойко Борисов! Борисов пред тях: Готов съм да бутна още банки, за да изгоня Орешарски от властта!

Соня Колтуклиева и Огнян Стефанов посредничили между Цветан Василев и Бойко Борисов! Борисов пред тях: Готов съм да бутна още банки, за да изгоня Орешарски от властта!Сами преценете мислил ли е Борисов за парите на народа през 2013 година

Скандални разкрития прави журналистът Огнян Стефанов  в книгата си „Господари на моргата“, която бе представена в сряда. За първи път журналист прониква в тайните на задкулисието и говори за мръсните му тайни от първо лице. Стефанов разкрива разговорите между премиера Бойко Борисов и банкира Цветан Василев, в качеството на техен посредник. 

Соня Колтуклиева  пък разкрива, че и тя е била в ролята на първия посредник между Борисов и Василев до момента, в който чула  премиерът Борисов да казва, че е готов да събори една и две банки, ако трябва, стига Орешарски  никога повече да не се върне на власт.  

Не че това е изненада за някого, но очевидно през 2013 Борисов е мислел само за едно - как да лапне големия залък и да си бетонира властта. Проблемите на хората са нещо, което е било (и е) далеч извън полезрението му. Докъде е готов да стигне Борисов, тласкан от своята алчност и жажда за власт? И дали въибще е възможно да се сложи край на зловещата симбиоза между официална и задкулисна власт?

 

Източник: http://www.bnews.bg/