Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Споразумение за поли...
Споразумение за политическа почтеност и толерантност - Добрич 2011

Споразумение за политическа почтеност и толерантност - Добрич 2011Днес, 27.09.2011 г. в Конферентната зала на хотел “България” в гр.Добрич, по инициатива на Движение за национално единство и спасение (ДНЕС) се подписа Споразумение  За политическа почтеност  и  толерантност. 

От всички поканени кандидати, на подписването на споразумението, присъстваха : Арх.Емилия Добрева – кандидат на БСП, Атанас Атанасов – кандидат на ПП”Атака”, Божан Пейчев – кандидат от Коалиция “Гражданска листа”, Милко Пенчев – кандидат на Коалиция “Граждани в повече” и Тихомир Вичев – кандидат на ЕНП. 

Водещият, приветства присъстващите с “добре дошли” и  им разясни принципите, залегнали в Споразумението, след което ги покани да го подпишат. 

При подписване на споразумението, всички присъстващи бяха на мнение, че след едноседмичният срок, в който Споразумението ще бъде отворено за подписване от неприсъствалите кандидати, окончателният текст, придружен  със подписите, да бъде публикуван в медиите, за да бъдат запознати гражданите на града със принципите на Споразумението и кои партии ще ги спазват.


1044