Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / СРАМ И РЕЗИЛ! ДЕПУТА...
СРАМ И РЕЗИЛ! ДЕПУТАТИТЕ ЦИНИЧНО СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

СРАМ И РЕЗИЛ! ДЕПУТАТИТЕ ЦИНИЧНО СЕ ГАВРЯТ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!Позиция на "ДНЕС"

 

ПОЗОР! Истински срам за българските депутати! Днес те доказаха, че не са слуги на народа си, че не са в парламента, за да защитават интересите на гражданите, че не са имали и никога няма да имат намерение да се вслушат в тези, които са ги избрали. Днес депутатите се подиграха с нас - грозно и зловещо,  по най-наглия и безцеремонен начин. Днес те гласуваха единодушно, че и през 2017 г. партиите ще получават субсидия от 11 лв. на глас годишно. Сумата беше същата и в бюджета за 2016 г.! И всичко това се случи въпреки желанието на повече от 3 милиона българи парите за народните избраници да бъдат намалени на 1 лев!

Въпреки нас!

ПОЗОР! Днес депутатите се изплюха върху клетвата си, върху всичко свято, върху основните принципи на демокрацията. В България няма демокрация. В България има диктатура на 240 хрантутници, които решават, че са над народа, над Бог, над всичко. Защото тези, които погазват най-свещеното право - правото на свобода и глас са продажници, продажници, за които трябва и ще има възмездие, тъй страшно, което дори не са си представяли. Тези мръсни партийни червеи ни заблуждаваха повече от 20 дни, че приемат нашите искания, лъгаха ни най-нагло, смееха ни се в очите.

ПОЗОР! Те, тези депутати са толкова сигурни във властта и силата си, толкова сигурни, че никой няма да им потърси сметка, че сега, когато си отиват започнаха да си раздават постове, пари, да крадат с пълни шепи от хазната. Тази хазна, която всички ние пълним.

ПОЗОР за вас - ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформатори, Патриоти и всякаква друга продажна сган, събрана в сградата, над която седи надписа "Съединението прави силата". Вие, нещастници не сте достойни нито един ден повече да седите там. Вашето място е само едно - в затвора!

 

Прочети още:

ПОЗОР! БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА НАГЛОСТ: НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ СЕ ИЗПЛЮХА ВЪРХУ 3,5 млн. БЪЛГАРИ >> Въпреки всичко: и догодина по 11 лв. на глас за партиите

 

Илюстрация: pik.bg

 


19483