Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Среден пръст в ефир ...
Среден пръст в ефир от властта за нас..., пак

Среден пръст в ефир от властта за нас..., пакАвтор: Любов Първанова

Информационен сайт "ДНЕС" 

 

Вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, уж възмутен от освобождаването на осъдения за убийството на български студент Джок Полфрийман, показа тези дни... среден пръст в ефира на Канал 3?!  Популизмът на Каракачанов няма край, но в повечето случаи е подплатен от нелепи и дебелашки изцепки, които показват за хиляден път как сме позволили да ни управляват неадекватни, некомпетентни хора с ниска култура и неадекватно публично поведение.

На кого показваш среден пръст, г-н министър?

Ясно – на нас. Средният ти пръст се навира в лицата ни през всичките 10 години, в които ГЕРБ и Борисов ни управляват, а патриотите начело с теб, в ролята на верен съюзник и лакей на премиера, го подкрепяте, заигравайки същевременно и с... "омразната" БСП.

Каракачанов се е облажил от редица далавери и завери, на практика по този начин от поне десет години ни показва все средния си пръст.

Image result for каракачанов тераса

Имотната придобивка е излязла на Каракачанов само по 380 евро на кв. м

Епидемията с евтините имоти и недекларирани тераси не подмина и вицепремиера. Цената платена от Каракачанов за мезонет в София се оказа доста ниска, а освен това той не е декларирал и тераса от 117 кв.м , подобно на бившия шеф на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Имотната придобивка е излязла на лидера на ВМРО само... по 380 евро на кв.м. По същото време апартаменти в същата кооперация са се продавали за по над 1200 евро на кв.м.

Да споменем и сагата с храната за военните , която се точи от 2015 г. Трима министри подред, в т.ч. Каракачанов, заради обжалвания и съдебни процедури по търг за доставчик за храна, изхранват военните „на парче“, давайки им левовата равностойност на порциона или обявявайки малки поръчки, на стойност под 30 000 лева. Причината да се прави това е, че по закон на военните се осигуряват безплатна храна и напитки при тренировки, учебни занятия, лагери... След репортаж на bTV се разбра, че са изхарчени по този начин 31 милиона лева. Така в крайна сметка войводата не успя да даде смислено обяснение за това, безспорен факт обаче е, че отново загуби държавата и в частност ние.

През 2018 г. пък България беше разтресена от пореден скандал, този път свързан с търговия на паспорти за българско гражданство. Документите са се продавали предимно в Македония. Тази корупционна практика е продължавала с години. Познайте кой е замесен и вероятно облажил се най-много от това? Точно така познахте – ВМРО-то на Каракачанов!  Въпреки прокурорските разкрития за схемата, лидерът на ВМРО най-убедено се кълнеше и отричаше вината си. Той дори се закани да се гръмне на столичен площад, ако това е вярно.

Уви, не го направи. Поредните театрални изпълнения обаче бяха налице. Да не забравяме и скъпите имоти на първа линия по морето, които Министерството на отбраната разпродаваше през годините . И тук всичко се потули.

Спомняте ли си как с цялата си присъща безочлива наглост драматичният актьор Каракачанов и цялата патриотична клика, разпаднала се основно заради скандали кой колко е прилапал преди последните избори, даваха щедри обещания и за... 300 лева минимална пенсия . Така и това негово обещание не доживяхме.

От всичко изброено реална остана единствено антициганската предизборна риторика от страна на ВМРО и последният среден пръст в ефир. Всъщност ВМРО и саморазтурилата се патриотична коалиция от години май и само това ни показват...!

И нагло ни казват: Ние сме недосегаеми... Средните ни пръсти са за вас, въпреки че ме спипвате по долни гащи неведнъж.

Затова и мога да говоря каквото си поискам и да правя каквото си пожелая. Пък и протекцията на премиера имам!

А вие гласувайте пак за нас!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Наближава краят!* >> Каракачанов: Ако се докаже, че във ВМРО са влизали пари от БГ паспорти, ще се гръмна на площада

Продажбата на гражданство е основен източник на пари за ВМРО

А сега да видим дали „спец“ гешевци ще имат гащи да стигнат до Каракачанов и компания!

Скандал в Балчик: Кандидат за кмет на ВМРО & ГЕРБ с присъда за измама! Вдига къща на Каракачанов!

Обърна палачинката >> Каракачанов: Македония да разбере, че не кандидатства за СССР, а за ЕС

Слави Трифонов: Среден пръст - нормално за един премиер!

Удари дъното >> Каракачанов показа среден пръст по телевизията (Видео)

А Каракачанов се бие в гърдите >> България е най-мразена от македонците след Гърция

Къде беше колониална Англия, когато Каракачанов пишеше доноси, а Джамбазки се криеше да не го вземат войник!

La Bulgarie secouée par un scandale de trafic de passeports >> "Монд": България е разтърсена от скандал с трафик на паспорти

 

   

 

 

 

Вицепремиерът Каракачанов с „убедителен“ среден пръст доказва , че не са прави онези, които пуснаха Полфрийман

 


За три години МО е похарчило милиони за изхранването на армията без обществена поръчка

 

И Каракачанов с мезонет за 400 евро на кв.м и недекларирана тераса 117 кв.м!!! Лаком агент Иван задмина по алчност всичките министри >>

Министърът на отбраната и вицепремиер Красимир Каракачанов е купил през 2017 г. апартамент в София на цени под пазарните. Освен това той не е декларирал тераса от 117 кв.м

 

Елена Гунчева  17 октомври в 20:44 ч.

Изящното и стилно облекло на Шкембе войвода трепе рибата! Явно това е новата военна униформа. Напетата стойка и маршируването в такт оставят бездиханни зрителите на шоуто. Не се и съмнявам, че при война, войводата ще бъде един от скритите ни козове.
* Снимката е от в-к "24 часа"

 

 

 

 


 


114952