Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Стартира регистрация...
Стартира регистрацията в електронната платформа на „Единна България”

Стартира регистрацията в електронната платформа на „Единна България”До момента са събрани 117 предложения от граждани и юридически лица в електронната платформа на „Единна България”, съобщиха инициаторите от Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“. Идеите са в няколко направления: ДЪРЖАВА НА ХОРАТА, ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА, ПРОСПЕРИРАЩА НАЦИЯ, ГРИЖА ЗА ЧОВЕКА и НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕМ. 

Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“ е приело за своя основна мисия отстояването на правата на всеки отделен гражданин, обяви Анжелика Цокова, по време на пресконференция за обявяване старта на регистрацията по Гражданската доктрина „Единна България”

Това е инициатива за постигане на национално съгласие по максимален брой приоритетни за България въпроси, чрез прякото участие на всеки, който има идеи, опит, качества, иска промяна към по-добро и поставя интересите и нуждите на човека в центъра на модела за управление на държавата и обществените отношения.

Идеята на Гражданската доктрина „Единна България” е да се определят основните стратегически приоритети и цели в обществената, политическата, икономическата, финансовата и съдебната система на съвременна България. 

Можете да посетите платформата на интернет адрес: www.edinnabulgaria.com

Регистрациите са за три групи – физически, юридически лица и медии. 

За Движението: 

Гражданско движение „ДНЕС“ е гражданска организация, която вече 5 години има кауза да отстоява правото на всеки български гражданин да живее достойно, съгласно европейските правила и стандарти. Движението се бори с произвола на монополите, картелите, неработещите институции и безразличието към гражданите от страна на политическата класа. В битката с монополите и политическия произвол не само се сблъсква със сериозни проблеми, но и успява да пожъне сериозни успехи. Над 700 хиляди граждани се включиха в организираната от Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“ национална подписка срещу монополите през 2010 г.


537