Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Страх от различното ...
Страх от различното и силното! >> Мая  Манолова: Управляващите се опитват да ме сплашат. Не са познали човека...! Ще направя това, което е най-добре за гражданите!

Страх от различното и силното! >> Мая Манолова: Управляващите се опитват да ме сплашат. Не са познали човека...! Ще направя това, което е най-добре за гражданите!Управляващите се опитват да ме сплашат, но няма да успеят. Това каза омбудсманът Мая Манолова. Тя тества приложението на НОП и се оказа, че и нейните лични данни са изтекли след хакерската атака на ведомството.

НАП не помага по този начин на гражданите. Проблемът е липсата на информация и  дали няма да се появи в Европа друга Мая Манолова, която да извърши по-опасни неща от това да се кандидатира за кмет. Една гражданка ми каза, че са й звъннали от банката с искане да потвърди пин кода си.

Вратата е  открехната или широко отворена, след като могат да се пробият данните в една от най-мащабните компютърни системи. Представете си да пробият компютрите на „Козлодуй“. Да искат 20 млн. лева за НАП е цинично, защото те ще дойдат от българските граждани. Трябва да има тест на системите. Маса високи държавни служители не са си свършили работата. Те не казват цялата истина. НАП казва, че данните ви са похитени, оправяйте се. Това е удар срещу националната сигурност.

Управляващите със завидна  последователност полагат усилие да ме амбицират, да ме ядосат и сплашат. Вчера граждани бяха противопоставяне на други. Това е доста нечестно с мръсните атаки срещу мен от медиите, близки до властта. Решението дали да се кандидатирам за кмет  ще бъде мое. Опитите да ме сплашат няма да успеят. Ясно е, че някой сериозно се притеснява от моята кандидатура. Опитват да ме сплашат, но не са познали човека. Сбъркали са случая. Решенията ги вземам аз, а не под натиск. Всеки ден демонстрират пренебрежение към мен. Ако се кандидатирам за тази позиция , ще го направя с подкрепата на гражданите. Всеки е в правото си да ме подкрепи.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: Ако ядосат много гражданите, ако продължават да се подиграват с тях и ме вбесят докрай, ще се кандидатирам!

Предрешена битка..., БСП аут! >> Фандъкова срещу Свиленски и Мая Манолова в битка за кмет на София?

Да помогнем на Фандъкова в размисъла за нов мандат, част 1 (СНИМКИ)

Тръпнем..., но няма нужда! >> Йорданка Фандъкова: Не съм решила дали ще се кандидатирам отново! Скоро ще разберете!

Кмет като мед..., Борисов и Марешки с пореден пирует!

Мая Манолова: Аз няма да бъда партиен кандидат за никаква позиция! Ако се кандидатирам за някакъв пост ще го направя само от името на гражданите

На фона на катастрофалните си резултати >> Фандъкова ще анализира “комплекс от фактори“ за да реши ще се кандидатира ли за кмет

Мая Манолова: Аз работя за гражданите и справедливите им искания! Не съм на тезгяха! Но ако удрям в стена ще променя решението си

Манолова възмутена от арогантната кибератака срещу гражданите

Социологът Цветозар Томов: С проучването за Й. Фандъкова и М. Манолова се зададе тон на новата манипулативна кампания

Мая Манолова най-одобрявана в София, Борисов катастрофира


107835