Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Татяна Дончева: Нека...
Татяна Дончева: Некадърникът тържествува над нормалните хора

Татяна Дончева: Некадърникът тържествува над нормалните хораВ българското правителство цари манталитетът на сержанта от средното милиционерско училище - Борисов може да каже всяка хрумка и никой няма да я оспори. Това заяви в предаването "Тук и сега със Светла Петрова" лидерът на ПП "Движение 21" Татяна Дончева. 

В управлението ни цари невежество, а глупавите хора не разбират, че са глупави, смята Дончева и допълни: "Когато глупаците управляват, хаоса става повсеместен. Хаосът тръгна преди 20 г. в МВР, преди 15 г. се настани в столична община, а през 2009 влезе и в Министерски съвет. Лицето на хаоса  - Борисов, има горещи фенове - актьори, художници и мн. др., защото има талант, харизма, която се среща и в измамниците. Сега имаме тържество на некадърника над нормалните хора”.

"Само Стоичков му се опълчи - не знам дали знаете, но една година журналистите бяха избрали Борисов за "футболист на годината", но Стоичков отказа да му даде наградата", каза Дончева и цитира сентенция на Радой Ралин: "Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи".

 

Дончева остро разкритикува и действията на Националния оперативен щаб. “Насаждането на страх е нещо ужасно. Ако генерал Мутафчийски наистина има собствено мнение по начина на комуникиране с обществото, може да излезе и да го каже ясно. Всеки отговаря за името си", заяви Дончева и попита: "Какво прави професор по медицина в джипката на Борисов"?

"Васил Божков е поредният в списъка. В списъка са тези, които са получили пари. Списъкът за отстрел започва отдавна, когато убиха първите", обясни Дончева и допълни: "Досега на Божков взеха това, което можеха да му вземат, сега действат нататък".

 

 

Източник: https://www.segabg.com

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Ген. Димитър Шивиков: До кога ще се гаврите с българския народ?!

Извънредният вот е за Мая, Радев и Слави

Ще има ли ревизия на мерките? Ами ако има...

Обявиха така чаканата цифра >> Нищожните близо 16 хил. теста за коронавирус направи страната ни

Едно напред, две назад... Или за мерките в стил "фурнаджийска лопата" и ден да мине, друг да дойде


125132