Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Татяна Лолова за пър...
Татяна Лолова за първи път празнува рождения си ден публично

Татяна Лолова за първи път празнува рождения си ден публичноАктрисата кани днес на прожекцията на филма“Сиромашко лято” - тя е подарък за нея от сина ѝ Сава и приятели

Голямата актриса Татяна Лолова никога не празнува публично рождения си ден! Дори за 80-годишнината си избяга със Славето да се уединят заедно на Боровец.

Но този път ще направи изключение. Тя кани своите приятели и почитатели на прожекцията на филма “Сиромашко лято” днес от 17 ч в столичното кино “Одеон”. А тя е подарък за нейния рожден ден от сина ѝ Сава по идея на нейните приятели и с подкрепата на директора на филмотечното кино Владимир Трифонов. Който иска да уважи празника ѝ, е добре дошъл.

Това е наистина голяма изненада, защото само преди 40 дни тя се сбогува с любимия си съпруг, с когото бяха 55 години заедно. Изпратиха го по нейна молба само най-близките. Но за 40-те дни от кончината му Лолова се обадила на приятели: “Нека повече хора си спомнят за него!”, казала тя. На 3 февруари черквата “Св. Седмочисленици” била препълнена. Предстои да се направи и ретроспективна изложба с творби на Славето.

В Сатиричния театър ще почетат юбилея ѝ, но много по-скромно от замислените големи тържества. Ще се съберат на торта, ще ѝ поднесат букет.

Честит рожден ден от “24 часа” - вестника, който вие подкрепихте в инициативата му за достойните българи! Бъдете все така достойна и обичана!

 

Източник: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/

 

 


89354