Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Тихо, Валери е в тоа...
Тихо, Валери е в тоалетната...!

Тихо, Валери е в тоалетната...!Мнение на Искрен Веселинов, гр. Русе

Значи крайно време е да спрете да се учудвате и да си повтаряте: „Е, вече няма с каква глупост да ме изненадат слабоумните от жълтите павета!?“. Аз спрях да си го повтарям! Осъзнах, че каквото и да сторят управниците ни, винаги могат да се надскочат. Кофти материал, както прозря Кралят Слънце…

Кофти и то много! В тяхната държава, онази с 80% малоумни, се случват всякакви причудливи неща. Медиите коленичат, обръщат камерите накъдето им се посочи и чинно следват плана за прослава на несъстоятелността.

Вчера изгря нов връх в стратегията на управляващите - тоалетен ПИАР! Бяхме виждали всякакви упражнения. Разпъване и рязане на лента на пресечена местност, бухане по гърба на превити от бедност възрастни хорица, на които я премиер, я някой министър сочи светлото бъдеще, до манната небесна с обясненията, че асфалт не се яде, но пък е важен…

Е,в понеделник , малко по-различна дейност развиха от медийния щаб на властта. Направиха ни свидетели на откриването на обществена тоалетна!?! Ако сте го пропуснали, не си мислете, че се шегувам с вас или се чудя как да осмея управляващите. Случи се наистина! Под светлините на прожектори и десетки журналисти министърът на тишината Валери Симеонов се изпъна горд на фаянса и обели 24 карата усмивка на задоволство.

Та именно той откри тоалетната !?! Вицепремиерът на България откри тоалетна, бе хора!?! ТОАЛЕТНА. По почина очевидно на своя ръководител, вожд и вдъхновител Бойко Борисов и той е решил да открие нещо, ама защо баш клозет да открие?! Нямаше ли нещо по-добро, по-голямо, по-хубаво? Или пък просто Кралят не пуска нищо на по-малките, за да не могат да го засенчат, пъчейки се тук и там с рязането на по някоя и друга лентичка... Не пуска, защото всичко е прибрал нашият Бойко. И лентите, и лентичките. Всичко. Стиска и на никой нищо не пуска. И е прав, благодарност няма!

И ето така за нашия злощастен вицепремиер остана само..., само една тоалетна да открие. Е, вярно престижна, на границата е, светът минава оттам! Даже не е на южната ни граница с оградата..., ама то тя и без това се разпада, а пък и от WC няма нужда там.

Та и десет пъти да го повторя едва ли ще добие по-голям смисъл.

Да, те управниците покориха нов връх! Пуснаха тоалетен ПИАР в международния обмен за чудо и приказ, та да се размирише на БГ управници по целия свят.

Сега, не ме разбирайте погрешно! Тоалетни си трябват, и то много, ама с това ли да се хвалим. Това ли е върхът в управлението – няколко бидета? Това ли е постижение, което трябва да бъде осветено и да се парадира с него. И то от вицепремиер!

Моля ви, спрете се!?!

Не съм свидетел дали Симеонов е рязал вместо лента, рула тоалетна хартия, но е крайно време той и подобните на него политически паразити да бъде изрязани от живота ни.

И да се спре с тази гавра! Подиграват се с нас ! Унизително е. Гавра е най-малкото, с което може да бъде описан този фарс.

Защото, уважаеми, това вчера дойде не само да разкрие за пореден път несъстоятелността на властта, това дойде да демонстрира отново и отново унизителното отношение на управляващи към народа. Те вече не подхвърлят трохи на нас простолюдието, за да мълчим! Замерят ни с фъшкии!

Приятно ли ви е? Търпи ли ви се още?

Ако ви се търпи, то бъдете тихи, защото Валери е в тоалетната. А каквото излезе от неговите напъни и тези на останалите от кабинета е за нас. За всички нас!

Лайняна действителност, хора, лайнянааа...!

Е, вече не е толкова смешно, нали…

 

Вижте още:

Шутът Валери от Бургас, новият пудел на Борисов43745