Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Тома Белев: Борисов, не на нас тия

Тома Белев: Борисов, не на нас тия"Не на нас тия". По този начин новоизлюпеният общински съветник в София Тома Белев реагира на думите на премиера Бойко Борисов, че в "Демократична България" е пълно със синове и внуци на бившата червена номенклатура.

В пост във фейсбук "екологът" обвини ГЕРБ, че след БСП и ДПС при тях имало най-много родители на доносници от Държавна сигурност. И че те, видите ли, били зад гърба на Борисов, докато "нищел" дясното днес на срещата с избраните кметове на ГЕРБ. 

За тази позиция на Белев хората казват - храни куче да те лае. Публично е известно толерантното отношение на Бойко Борисов към зелените и лично към Белев.Въпреки негативното отношение към тях от масата българи и незначителната подкрепа към тях на изборите през последните 10 години, лидерът на ГЕРБ ги търпи и подкрепя. Най-гнусните обиди към него, лично и като управленец, са в тяхните форуми. 

Освен Белев, там е особено активен и Петко Ковачев, чиито вулгарни изрази към Борисов нямат мярка и граници.

Тома Белев като е много принципен и е срещу Държавна сигурност, що не се откаже от Христо Иванов-Бойкикев, дето цялата му рода са болшевики и комунисти, а сестра му е била доносник на ДС. Или от ченгето-прокурор преди 10-ти ноември Атанас Атанасов. Е, за тях няма дума да обели, нали го направиха общински съветник. Но то може да е за кратко.

 

 

Източник:https://blitz.bg/


116387