Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Убиват ви и ви грабя...
Убиват ви и ви грабят? Да, ама на Волен жената е обидена...

Убиват ви и ви грабят? Да, ама на Волен жената е обидена...Лидерът на „Атака“ и председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров вдигна олелия до небето защото съпругата му била нагрубена словесно от суданец след пътен инцидент.

Волен, който в момента го играе най-дългата патерица на Борисов обикаля медиите и настървено се възмущава, че МВР е прогнила система, че жена му можело да бъде убита, че никой от правителството не му се е обадил, а и ДАНС не се намесва.

Неадекватното поведение на Волен Сидеров по принцип е нещо традиционно. В случая с жена му обаче той надминава себе си.

Волен Сидеров не живее ли в България? Не участва ли в управлението на държавата? Не зависят ли точно от неговия „златен пръст“ безобразията?

Докато госпожа Сидерова е отнесла една псувня, журналистка от Русе е брутално убита, деца са прегазени, възрастни самотни хорица са съсечени с брадви, нагли крадци обират къщите, докато собствениците спят в съседните стаи, престъпниците бродят по улиците...

А и да не забравим – краде се, ограбва се, унищожава се държавата! Денонощно!

В МВР се наливат милиарди, пък не работи. Волен, вчера го забелязал. Днес вече е решил, че той трябва да поеме полицията и службите. Така ще е сигурен, че жена му повече няма да бъде обиждана. Така пък ние ще сме сигурни, че ще продължат да ни убиват, ограбват, изнасилват, пребиват...

Няма такава държава!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Жената на Волен Сидеров катастрофира, шофьор й скочи на бой

Съдия Василев оправда суданеца заради нарушения на правата му

Стига вече! Да пуснем водата!

Волен – мега чучелото на всички!


 

 

 


78140