Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Уважаеми Мук, предлагам полицията да се саморазпусне и шумно да се влее в естествения си хабитат на бандити от селско-градски тип

Уважаеми Мук, предлагам полицията да се саморазпусне и шумно да се влее в естествения си хабитат на бандити от селско-градски типМинистърът на вътрешните работи трябва да знае, че „всичко започва от обувките“ е вярно само ако си дойка на Малкия Мук. В стандартния свят обаче, всичко започва с първите 7 години.

Защо напомням този всеизвестен факт? Защото очевидно се забравя. Защото вчера за пореден път се убедих, въпреки емблематичността на българското правителство в този аспект, че единственото нещо в което се превръща един овластен идиот е пълен идиот.

Съжалявам, че трябва да го кажа, но значима част от българските полицаи са просто едни овластени княз мишкиновци, ама без образованието, кинтите и сърдечната история. Те са просто едни младежи и младежки, чичковци и лелки, облели олигофренията си в легитимност, чрез тъпата униформа на служител на реда. Мнозина от тях са хора търсещи реализация на своите лични комплекси, чрез брутални скокове върху главите на гражданите, на които уж трябва да служат. И тъй като фактически няма как, а и не бих искал тъпи хора да се грижат за моята сигурност, предлагам полицията да се саморазпусне и шумно да се влее в естествения си хабитат на бандити от селско-градски тип.

Знам, че тук някой полуобидено ще отбележи, глупости, в МВР работят много кадърни и читави хора!

Знам, ще отговоря с досада аз, но не съм ги виждал. А и едва ли са много. Що ли? Щото „всичко започва с обувките“, уважаеми Мук.

васил петев Васил Петев

 

Източник: http://afera.bg/