Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Уж действия... на Уж...
Уж действия... на Уж премиер! (ОБНОВЕН)

Уж действия... на Уж премиер! (ОБНОВЕН)Коментар на Свобода Лилиева  

 

Дни наред, та цяла седмица се чудим и маем след митарствата му по чужбина какво прави Бойко Борисов в тези смутни времена за Държавата и за властовата МУ Конструкция.

Премиерът работи. ТОЙ винаги, постоянно..., денонощно работи! Минимизира щетите.

Демек, замазва, забърсва и замива позорното и гнусно петно - Валери Симеонов.

Не бързайте да се радвате. Бойко можеше, но нито е поискал оставката на Валери, нито е поел някаква отговорност, нито пък смята да се покаже пред протестиращите жени и граждани и да им разтълкува каква е ролята според него на вицето си, в крепенето на стабилността и правителството.

Все пак, Борисов реши и свърши нещо. Лично. Наблягам на лично! Лично свали в четвъртък Симеонов от поста председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към Министерския съвет! След като го възкачи... и го свали!

Брей, че хитрец е тоя Бойко! Брей, че играч. Играч на играчите. Само дето за скалпа на Валери се е запънал. А знаем може и за секунда да го вземе.

Но не ще и не ще... и знаем защо! Защото след Валери и той си отива! От раз и от воле!!!

А всичко това са Уж действия... на Уж премиер.

Плоските номера на Борисов няма да минат!

Ако беше мъж на място, ако беше Премиер на място, ако беше отговорен държавник, Бойко щеше да вземе главата на Симеонов. И то отдавна. Още преди седмица!

Прав е Слави Трифонов – Бойко Борисов е същият като вицето си

Не му взима главата Борисов, ослушвайки се за удобния момент..., а може би пък както всеки досегашен път иска да ни се разсърди и да си подаде оставката и на угодни нему избори пак да ни заведе... или пък от Валери в подходящ момент да се отърве и... България едва ли не да му е във възторг и на колене!

Ясно е едно, с минимизиране и мазане нещата няма да минат!

Защото народът вече иска едно – ОСТАВКА! И МАХНЕТЕ СЕ!

 

Image result for Видео: (Уж)извинението на Валери Симеонов

Image result for протестиращи

 

 

Вижте още: 

Управляват ни мишки и плъхове! О-С-Т-А-В-К-А!

Валери, върви си! Бойко, върви си! Вървете си всички!!!

Правителство МУ е скъпо. ТОЙ си е скъп! Майната му на народа!

**********************************************************************************************************

Паника и хаос сред управляващите* >> Дончев ще оглави съвета за интеграция, освободиха Симеонов от поста

С решение на правителството вицепремиерът Валери Симеонов бе освободен като председател на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси към МС, съобщиха от правителствената пресслужба. Председателството на Съвета се поема от вицепремиера Томислав Дончев.

Правителственото решение, предложено от министър-председателя Бойко Борисов, е прието неприсъствено.

Националният съвет подпомага кабинета в разработването и провеждането на държавната политика по етническите и интеграционните въпроси. Също така съдейства за сътрудничеството, осъществява координацията и провежда обществени консултации между държавните органи и юридическите лица с нестопанска цел на български граждани, принадлежащи към етнически малцинства, и други юридически лица с нестопанска цел, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, които работят в областта на междуетническите отношения, защитата на правата на човека. Осъществява и текущ мониторинг по отношение на Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите (2012 – 2020) и на други програмни документи на държавни органи в областта на междуетническите отношения и защитата на правата на български граждани, принадлежащи към етнически малцинства.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.24chasa.bg/