Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / И се яви... Спасител...
И се яви... Спасителят..., възтържествува справедливостта и пак 1-ви ден болничен ще имаме! Ура!

И се яви... Спасителят..., възтържествува справедливостта и пак 1-ви ден болничен ще имаме! Ура!Информационен сайт "ДНЕС" 


В понеделник написахме, че е въпрос на часове да се яви нашият Бог-спасител… Така и стана!


Ето, милият и справедлив Премиер не закъсня и ден със своето изявление, че ще се разпореди да се запази старият режим на изплащане на болничните! Ура!

Не мислите ли обаче, че всичко това е твърде прозрачно?! Отдавна. Всява се предварително ненужна паника сред клетия народ, за да може да излезе вождът и да се направи на герой… Батман ли, какъв ли…, но герой.

Този път май прекалиха!

 

 

Играта с живота и нервите на хората е равна на престъпление! Днес имаш, утре нямаш… Що за управници са това?! Що за схеми са това?! Що всъщност Рr e това! Да властта и коалицията са в криза. Това е ясно на всички. Но защо по този начин се отклонява вниманието? Защо?

Целта е ясна, тя оправдава средствата и позволените и непозволените – да боготворим, да словохвалиме нашия Спасител…!

Само че има едно НО, очевидно важно и съществено НО – изпуска ли Борисов властта, изпусна ли момента, до който хората му се връзваха, вярваха му...!

След като тези номера и Рr-сценки станаха безчет по схемата – създаваме си проблем и после си го решаваме, то вече никой не вярва. Нито на правителството, нито на премиера! Не вярват на всичките думи или по-точно на всичките опашати лъжи, изречени от тях…

Та не си правете оттук-натам труда, господа управници, с измислени акции и пропаганди! Давайте направо. По-лесно ще ви е и на вас, и на нас..., пък ние си знаем!

Защото отдавна никой не ви вярва, никой не си прави труда дори да се занимава с вас!

Всеки бяга! Бяга далеч от ВАС!

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Както обяви Информационен сайт "ДНЕС" в понеделник, така и стана! ВИЖТЕ >> Очаквано Борисов обеща НС да не променя схемата на болничните

Синдикатите излизат на национален протест, въпреки решението на Борисов да не пипа болничните

Нов брутализъм от властта! Очаквайте... Борисов да спре и това безумие! >> След платения болничен, мислят да орежат и дните за лечение вкъщи

Манолова иска 82 млн. лв. повече за изследвания и профилактика в бюжета на НЗОК (видео)

Борисов май пак иска да се... самосваля..., синдикати отдавна няма! >> Национален протест готвят КНСБ и КТ ”Подкрепа”заради болничните

КТ "Подкрепа" със стачна готовност заради казуса с болничните

КНСБ: Управляващи създават недоверие между българи в осигурителната система

С това темпо... всички в чужбина! >> Правителството намалява болничните, издавани от личния лекар

 

 


117191