Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

В света на Бойко: Хора с увреждания срещу учители, пенсионери, полицаи

В света на Бойко: Хора с увреждания срещу учители, пенсионери, полицаиДа седнат и да направят така, че тази тема да ми се махне от главата. С това пожелание премиерът Бойко Борисов обясни вчера (12 юни) защо връща отново на поста му социалния министър Бисер Петков, след като онзи ден привечер (11 юни) пресслужбата на Министерския съвет оповести, че Петков е подал оставка и тя е приета.„

Пълна обида е да бъдат коментирани българските политици, но Бойко Борисов не се вписва в тази категория. Той е извън класациите и трябва да си много увреден, за да се опитваш да му тълкуваш думите по която и да е тема.

А те, думите му, хвърчат и шават много. Например по темата – една госпожа там, по Нова телевизия, се смеела и не знаела какво казва. Но Борисов знае какво казва – ако искали децата с увреждания, ще трябва да се вземе или от учителите, или от МВР, или от армията, или от пенсиите. А защо да не вземем от заплатите на министрите и депутатите? Защо не вземем да направим една истинска ревизия на армията и МВР и да видим къде изтичат пари? Сега, след катастрофата край Пловдив, хора като Каракачанов и Румен Радев взеха да дрънкат как пилотите загинали, защото едикои си политици говорели против модернизацията на армията. Сякаш военни не загиват и в други, много по-развити държави при учения с техника. Не говорят обаче за една истинска ревизия точно в армията и да видим колко пари изтичат там - колко се плаща за неща, които не се ползват, колко се плаща на хора, които (трябва да) са пенсионери и т.н., и т.н.

И Каракачанов, и Радев обаче са направо аматьори в гнусното извъртане спрямо Борисов. Защото да противопоставяш деца с увреждания и майките на учители, пенсионери, полицаи и войници е толкова долно, че не е измислена дума за това. Но в една увредена до мозъка на костите си държава ударихме и това дъно. И сами сме си виновни. Дори подобието на опозиция в лицето на БСП намери сега да иска вот на недоверие заради избягал затворник, а не защото затриваме деца - децата на България!

ВИДЕО

 

Източник:https://www.actualno.com/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Бойко и Папата – интимно

Градоносни облаци на главата на Светиня Му

Господин Лъжа – май е новото име на шефа на лошия човешки материал

С аромат на избори и идваща промяна

Време е за оставка, г-н премиер!

Слави и Ку-ку бенд с концерт срещу системата

Концертът в The O2 Arena ще бъде в подкрепа на родителите на деца с увреждания

„Системата ни убива“

Слави спасява децата на България!