Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Веселина Томова -,,...
Веселина  Томова -,,Афера

Веселина Томова -,,Афера": Невежи, четете какво е написал Божков! Сираков „Акциите ще получи от Бойко Борисов!“Васил Божков:

През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието.
Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.
Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна.
Успех на „Левски“.
#БъдетеЗдрави“

НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ!

Това да се дупиш и лезиш на Бойко Борисов и в същото време да си невеж, нефелен и неискащ да знае истината, е пълен потрес!

Акциите на „Левски“ са джиросани на ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!

Ако Бойко Борисов не беше насран и страхлив, щеше да реши ситуацията с „Левски“ за една секунда. Щеше да каже, че не ги приема, но по закон те вече са джиросани на него и за секунда щеше да ги джироса на когото си поиска!

Бойко Борисов обаче – през ‘уя му е „Левски“ – и така натири „Левски“ без изобщо да направи нещо за „любимия му футболен клуб“, слушащ тъпи юристи, дуфалаци и прочие.

А истината е, че досега в правния мир няма друга такава идиотия, да получиш акции и ако не ги искаш, да ги държиш, без да ги джиросаш на друг.

Тъпите дуфалаци развиват теории как акциите не били на Борисов. Глупости на търкала! По закон акциите са джиросани на ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и той трябва да ги джироса на Наско Сираков, „при съгласие от негова страна“, както пише Божков.

При съгласие от негова страна“ означава при съгласие на Бойко Методиев Борисов, да ги джироса на Наско Сираков!

На практика Бойко Борисов предаде „Левски“ и при джиросани на него акции не си мръдна пръстта да ги джироса на когото си иска, за да спаси „Левски“.

Точно и заради това Васил Божков направи анкета, врътна ги всичките на караминьол, лезещи се на „най-добре приетия политик в Европа“, и на финала написа в прав текст какво трябва да направи Борисов, за да получи акциите Наско Сираков.

Слугинските медии и още по-слугинските „юристи“ продължават да лъжат и мажат, и да плещят, че акциите на „Левски“ вече били на Наско Сираков и Георги Попов трябвало да му ги джироса. Поне един път да бяха прочели Търговския закон!

НЕВЕЖИ, АКЦИИТЕ ВЕЧЕ СА ДЖИРОСАНИ ОТ ГЕОРГИ ПОПОВ НА ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ГИ ДЖИРОСА НА НАСКО СИРАКОВ, ИЛИ НА КОГОТО СИ ПОИСКА!

АНАДЪНМО?!

Веселина Томова

П.П. А на всяка манджа мерудията Илиана Раева и тя се претрепа да бърза да се изказва, нищо не разбрала от ставащото. Айде сега, семейството да иде при Вожда Боко и да му се моли, да им джироса акциите!

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: Афера


126439