Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Вицепремиерски тоалетен срам* >> Много дразни! Симеонов срещу бизнеса в България! С шума не направи нищо, сега ще събаря заведения…

Вицепремиерски тоалетен срам* >> Много дразни! Симеонов срещу бизнеса в България! С шума не направи нищо, сега ще събаря заведения…ПатрЕотът Валери Симеонов не спира да навлича гняв към себе си. След „акциите“ за шума, сега пишман вицепремиерът е решил да събаря заведения.

Симеонов дръзна да се изцепи, че заведенията при култовия „Какао бийч“ били опасни за множеството посетители.

По думите му заведенията били изградени без никакъв одобрен проект и без строително разрешение, а мерките им за сигурност не гарантирали безопасност на големия брой посетители.

Сред нарочените за премахване заведения е и прочутото "Бедрум", едноименното "Какао бийч", "Дъ Уан", "Кубанита".

Интересното тук е, че заядливо Симеонов дръзне да споменава имена, които едва ли не са направили нужното и са вложили парите си ей така. Отблъскваният Тоалетен министър от патрЕоти и премиер, сега няма друг изход освен преди разгара на летния сезон да си прави ПР и да се мярка по медиите.

Запитан обаче дали нарочените за премахване обекти попадат в одобрената схема от Министерството на туризма за разполагане на временни обекти – Симеонов отказа коментар.

Припомняме, че при опита да забрани музиката по морето, бизнесът скочи остро срещу него, а това мигновено го направи най-омразния политик в Кабинета Борисов 3. Въпросът е докога Бойко Борисов ще търпи подобни „отрепки“ около себе си, които без да подозира му сриват рейтинга, което означава, че мигновено трябва да се отърве от присъствието на подобни индивиди, каквито са Красимир Каракачанов и Симеонов.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://www.bnews.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

 

Тихо, Валери е в тоалетната...!

Надсмя ли ни се властта с Виктор Николаев и Валери Симеонов?

Шутът Валери от Бургас, новият пудел на Борисов

Минималната пенсия = хляб, лекарства и домати...., а къде е Валери* от Бургас...?

Борисов да ни направи една УРАНжада и някой и друг скандал, та да преглътнем новите му кученца - Валери, Волен и агент Иван!

Каракачанов, остави козунаците и си върши работата

Преди ЧЕЗ и Гинка... и ограда ни направихте – калпава, скъпа и за милиони...!

За политиците с любов

Кого заблуждавате с този вот?

 

 

 65055