Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Викторчо, защо те е страх от Цветанов и Корнелия

Викторчо, защо те е страх от Цветанов и КорнелияСутрешният блок на Нова телевизия все повече се превръща в развлекателно-приспивно предаване. Мисля даже, че спокойно може да си сменят местата с нещо от типа на „Лека нощ, деца“. Водещият Викторчо Николаев така приспива гостите с удобните си въпроси, че въобще не знам как половин България отива на работа.

 

Тази велика негова журналистика лъсва най-ярко, когато гости в студиото му са лидерите на партиите или парламентарните групи. И се почват едни диалози тип „мяу-мяу“ – Цецо Цветанов е бял и добър борец за демокрация и национален просперитет. Известната на целия народ като Мадам Лъжа Корнелия Нинова пък ще ни разплаче с истините за това как съпругът й е напуснал доходната държавна служба като митничар и се е цанил на работа в частна компания „Лукойл“ - само и само да не я компрометира като председател на БСП.

 

И тоя захарен шербет се сипе ли сипе от екрана, а Викторчо Николаев кима ли клима одобрително и разбиращо. И за да не са новините фалшиви, а искрени и лични, даже умниците, които му нашепват в слушалките, си траят като комунисти на разпит. Че то иначе току-виж пиарите от съответните партии никога повече няма да им пратят такива височайши гости. Да ви имам телевизията, да ви имам пиарите, четвъртата власт и демокрацията.

 

И, Викторчо, защо не изгони от студиото Антон Тодоров, който те заплаши в ефир?

 

Явор ДОБРЕВ, Силистра  

 

Източник: http://pik.bg/