Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧН...
ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 18 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА

ВИЖТЕ >> АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 18 ДЕКЕМВРИ 2018 ГОДИНА12-и лунен ден от 14:17 часа.

 

Ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Ден на божествените откровения, пречистването на мислите, изпълнение на молитвите, успокоението, победата на мъдростта над ума и чувствата. 

 

Проявявайте милосърдие и състрадание. Енергетиката предполага да вършите добри дела за ближните. Хубаво е да подарявате подаръци, да давате милостиня, да се занимавате с благотворителност, да изпълните нечия молба. Благоприятно е да сключите брак – той ще се основава на висшата любов.

 

Това е ден за молитви, уединение, снизхождение и алтруизъм. Това е един от дните, когато хорските молитви безпрепятствено достигат целта. 

 

Не се карайте – помиряването после ще е много трудно. Не се оплаквайте, не плачете и не се само съжалявайте: можете да останете в това състояние за дълго време. Лош знак в този ден е счупен съд или разлята течност. 

В този ден сънищата са пророчески. Може и трябва да им вярвате. Всички те са продиктувани от светлите и доброжелателните сили.

 

Луна без курс от 09:22 до 11:32

 

Днес можем да се съсредоточим върху своите желания и как да си ги удовлетворим. Ще пожелаем да си подсигурим комфорт, удоволствия и спокойствие. Всичко ще го премисляме бавно и няма да вземаме импулсивни решения. 

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни продукти. Гладуването е противопоказно. Добро време за зачатие.

 

Ивелина Рускова, астролог 

astroiva@abv.bg, 08888 99 057 

 

Източник:http://poznanieto.com/