Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> МЕРКУРИЙ ВЪ...
ВИЖТЕ >> МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ: Плановете могат да се променят неочаквано

ВИЖТЕ >> МЕРКУРИЙ ВЪВ ВОДОЛЕЙ: Плановете могат да се променят неочакваноПланетата Меркурий е най-малката планета в Слънчевата система и най-близко разположена до Слънцето. Тя е символ на разума, общуването и знанията. С нея свързваме отношенията си с хората, способностите ни да разбираме другите, обмена на мисли, пътуванията, речта и мисленето ни.

 

Транзитът на планетата в знака Водолей е от 24 януари до 10 февруари 2019 година. Този период ще ни даде максимална свобода в сферата на общуването.

 

Дори и притеснителните хора ще се поотпуснат и ще бъдат по-разкрепостени. Паническият страх, който някои хора изпитват пред началството ще се изпари. 

 

През тези дни ще се интересуваме от нови неща във всички области – съвременни технологии, окултни науки, интимната сфера и т.н. Стремежът е да се общува възможно  с повече хора, от които ще има какво да усвоим като нова информация и знание. Появява се възможност за включване в някаква структура или организация, колектив.

 

През това време разумът излиза извън рамките на нормалното мислене, появяват се чудати идеи, плановете могат да се променят неочаквано. Хората не се съпротивляват на всичко това, на подсъзнателно ниво всички искат промяна. Много хора биват озарени от някаква нова идея. 

 

Във връзките ни също може да се наблюдава нов етап от развитието. Хората започват да забелязват партньора си по начин, по който преди не са го познавали, стават особено внимателни и наблюдателни. Много лесно се завързват нови запознанства. Появява се желание да поразите партньора си с нещо необичайно. 

 

Негативните аспекти през този период могат да бъдат свързани с това, че някой от нас ще имат желание да се изявят по нестандартен и шокиращ за околните начин. Няма да се съобразяват с мнението на другите и може да се получи неловка ситуация.Възможно е на моменти да бъдем нервни, лесно избухливи и сприхави. 

 

Желая ви един прекрасен вдъхновяваш период свързан с нови идеи, бъдете изобретатели на живота и ума си! Вярвайте в себе си!

 

Ивелина Рускова, астролог

astroiva@abv.bg, 0888 899 057


Източник: https://spisanie8.bg/