Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> Астрологичн...
ВИЖТЕ >> Астрологична прогноза за 23 март

ВИЖТЕ >> Астрологична прогноза за 23 мартДен за радост и веселие

Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилва емоционалната възбудимост. Може да възникне желание за драстични промени в живота. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат от депресивни мотиви и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положителното мислене. Лекият флирт по това време повдига настроението.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Пазете се от контакти с малко познати партньори. Нараства вероятността от венерически заболявания. Бременните жени да се пазят от помятане.

Доминиращ 17 лунен ден от 20:27ч на 22 март до 21:39 ч на 23 март

Един от най-веселите и щастливи дни на лунния календар. На този ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии и е бил посветен на бог Дионисий. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Луната освобождава хората от стеснения и комплекси.

Този ден е свързан със Слънцето. Позитивната енергия на деня разкрива най-добрите качества в човека. Енергията трябва да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата. Увеличава се вероятността да срещнете вашата половинка, ако още не сте я намерили. Жените в този ден са най-привлекателни и женствени, и могат да се възползват от това.

Свързан е с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали.

Сега може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. Болестите на деня имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност.

Подходящо време да се съберете цялото семейство и дори без повод да си устроите малък семеен празник, за да се насладите на общуването. Приветства се събирането на весели компании, посещение на дискотеки, нощни клубове. Денят е предназначен от самите небеса за съдбоносни срещи, признание в любов. Прекрасен ден за любов и секс. Отпуснете се, отдайте се на желанието си, няма нужда да сдържате своите еротични фантазии, но все пак не забравяйте да бъдете умерени, тъй като половите органи както казахме са уязвими.

Подстрижката ще ви донесе полза, ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували кошмари, то значи, че отдавна не можете да изпитате радост от живота. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили.

Следва 18 лунен ден от 21:39 ч на 23 март до 22:49ч на 24 март

Днес е 3 слънчев ден - Повече време прекарайте у дома си. Хубаво е да се посвети денят на близките, семейството, на занимания с домашните дела. Благоприятно е за съпружески отношения. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза.

 

Източник: https://novini.bg/razvlecheniq