Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / ВИЖТЕ >> Хороскоп за...
ВИЖТЕ >> Хороскоп за 09 ноември 2018

ВИЖТЕ >> Хороскоп за 09 ноември 2018Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

 


Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

 


Малко напрегнати ще се чувствате и то главно заради някой друг. Днес сте много емоционално уязвими, не приемайте, всичко което ви кажат лично. Пазете се.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

 


Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Не следвайтечужди съвети, чуйте сърцето си и не се страхувайте да говорите.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

 


Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали и без друго през изминалата седмица работихте доста усилено, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

 


Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, макар че не пречи да съчетаете двете неща, днес е много подходящ ден за спорт.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

 


Ден на изненади.Вие не си падате много по неизвестностите,но тези ще ви очароват.Не се цупете и не чакайте другите да се сетят от какво имате нужда, поизкайте си го.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

 


Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Е, то е ясно, че при вас това чувство не трае дълго, вие винаги вдигате глава и продължавате смело напред. Извикайте тази смелост, която успешно се опитвате да прикривате в края на годината.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

 


Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели. Правилно, в тези студени дни как да се сгрее човек, освен в приятна компания.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

 


Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Делегирайте.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

 


Днес нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света философски. Освен това и ще харчите философски, дано само да имате по-дълбоки джобове и по-пълни естествено.
Хороскоп Водолей (21
януари – 19 февруари)

 


Не може да се
Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

 


Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо важно или да претупате нещата, действайте по-спокойно.
Хороскопи от astro5.net

 

Източник: https://zodiite.com/